Çözüldü Metro 2033 Redux başlangıçta siyah ekran

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

CutNSlice

Kilopat
Oyunu oynuyordum bir sıkıntı yoktu. Bölümün birinde itemi yerden alınca oyundan atıyordu. Safe modda başlatayım mı dedi tamam dedim. Başlattı sonra yine aynı olayı yaptım yine oyun kapandı. Şimdi oyuna tıkladığım gibi siyah ekranda kalıyorum. Xbox Gamepass üzerinden oynuyorum. Ne yapabilirim? Oyun dosyalarına da erişemiyorum

Oyunu oynuyordum bir sıkıntı yoktu. Bölümün birinde itemi yerden alınca oyundan atıyordu. Safe modda başlatayım mı dedi tamam dedim. Başlattı sonra yine aynı olayı yaptım yine oyun kapandı. Şimdi oyuna tıkladığım gibi siyah ekranda kalıyorum. Xbox Gamepass üzerinden oynuyorum. Ne yapabilirim? Oyun dosyalarına da erişemiyorum
Steamdan oynadığımda hiç böyle bir sorun ile karşılaşmamıştım silip yüklemeyi deneyin.

Ses driverını kaldırıp tekrar yükledim ve ekranın çözünürlüğünü windowstan 800x600 olarak ayarladım girebildim. Hangisinin çözdüğünü bilmiyorum. Umarım benden sonra yaşayan olursa faydası olur.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı