akcahan
Centipat
Bilmiyorum ona bakmadım.Tam Batman: Arkham Knight'ı bilgisayara kuracakken bu konuyu gördüm. Batman oyununda da aynı sorun var mı? Eğer varsa benim için Steam yolu göründü.
Bilmiyorum ona bakmadım.Tam Batman: Arkham Knight'ı bilgisayara kuracakken bu konuyu gördüm. Batman oyununda da aynı sorun var mı? Eğer varsa benim için Steam yolu göründü.
Ben animusprojesi diye bir siteden denedim olmadı. Bulabilirsen haberdar eder misin?Tam Batman: Arkham Knight'ı bilgisayara kuracakken bu konuyu gördüm. Batman oyununda da aynı sorun var mı? Eğer varsa benim için Steam yolu göründü.
Tam Batman: Arkham Knight'ı bilgisayara kuracakken bu konuyu gördüm. Batman oyununda da aynı sorun var mı? Eğer varsa benim için Steam yolu göründü.
Tam Batman: Arkham Knight'ı bilgisayara kuracakken bu konuyu gördüm. Batman oyununda da aynı sorun var mı? Eğer varsa benim için Steam yolu göründü.
Her şeyi denedim olmadı.Bende Batman: Arkham Knight'ı epic games'ten ücretsiz aldım. Bu sorun onda da varsa sıçtık ya. Ne güzel türkçe oynardım diyordum.
Metro 2033 redux oyunu için messengerdan yazdım verdikleri cevap bu bakalım
Eki Görüntüle 443520
animus projesinin discord kanalından sordum oluyor dediler. Yapamayan arkadaş kurarken sıkıntı olmuştur belki.
Discord kanalından sor istersen hemen yardımcı oluyorlar.Her şeyi denedim olmadı.
Bende Batman: Arkham Knight'ı epic games'ten ücretsiz aldım. Bu sorun onda da varsa sıçtık ya. Ne güzel türkçe oynardım diyordum.
Eki Görüntüle 443520
animus projesinin discord kanalından sordum oluyor dediler. Yapamayan arkadaş kurarken sıkıntı olmuştur belki.
Bende Batman: Arkham Knight'ı epic games'ten ücretsiz aldım. Bu sorun onda da varsa sıçtık ya. Ne güzel türkçe oynardım diyordum.
Eki Görüntüle 443520
Bu arkadaş gibi diğer arkadaşlar da mesaj atarsa yaparlar benceBende Batman: Arkham Knight'ı epic games'ten ücretsiz aldım. Bu sorun onda da varsa sıçtık ya. Ne güzel türkçe oynardım diyordum.
Eki Görüntüle 443520
Yama istemiyoruz ki. Zaten var olan Metro 2033 Redux yamasını Epic Games Launcher'a uyumlu hale getirmesini istiyoruz.Şöyle bir sıkıntı var, iletişim formunda “oyun istekleriniz dikkate alınmamaktadır” diyor.
Eki Görüntüle 443705
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.