Metro 2033 Redux Türkçe Yama ile Açılmıyor

Tam Batman: Arkham Knight'ı bilgisayara kuracakken bu konuyu gördüm. Batman oyununda da aynı sorun var mı? Eğer varsa benim için Steam yolu göründü.

Bende Batman: Arkham Knight'ı Epic Games'ten ücretsiz aldım. Bu sorun onda da varsa hapı yuttuk ya. Ne güzel Türkçe oynardım diyordum.
Metro 2033 Redux oyunu için Messenger'dan yazdım. Verdikleri cevap bu bakalım 🙂

Screenshot_20191001-003727_Messenger.jpg

Tam Batman: Arkham Knight'ı bilgisayara kuracakken bu konuyu gördüm. Batman oyununda da aynı sorun var mı? Eğer varsa benim için Steam yolu göründü.

Animus projesinin Discord kanalından sordum oluyor dediler. Yapamayan arkadaş kurarken sıkıntı olmuştur belki.

Bende Batman: Arkham Knight'ı epic games'ten ücretsiz aldım. Bu sorun onda da varsa sıçtık ya. Ne güzel türkçe oynardım diyordum.
Metro 2033 redux oyunu için messengerdan yazdım verdikleri cevap bu bakalım 🙂
Eki Görüntüle 443520

animus projesinin discord kanalından sordum oluyor dediler. Yapamayan arkadaş kurarken sıkıntı olmuştur belki.
Her şeyi denedim olmadı.

Bende Batman: Arkham Knight'ı epic games'ten ücretsiz aldım. Bu sorun onda da varsa sıçtık ya. Ne güzel türkçe oynardım diyordum.
Eki Görüntüle 443520

animus projesinin discord kanalından sordum oluyor dediler. Yapamayan arkadaş kurarken sıkıntı olmuştur belki.

%90 yalan olur gibi geldi bana :) oyunu yükledim, hazırda bekliyorum.

Eki Görüntüle 443520

Bende büyük bir umutla takipteyim ama bu mesajdan sonra pek olur gibi gelmedi banada :D

Eki Görüntüle 443520

Bu arkadaş gibi diğer arkadaşlar da mesaj atarsa yaparlar bence :)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı