Metro 2033 takılıyor

delpiero1

Decapat
Daha fazla  
Selamlar birkaç gün önce metroya başladım. Oyun başlarda gayet güzel gidiyordu fakat sonradan durduk yere takılmalar başladı. Bir türlü çözemedim. Bunu nasıl halledebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Redux bende de takılıyordu. Save alıp arada reset atıyordum. Türkçe yama varsa silin. Genelde o sorun yaratıyor. Çözünürlüğü değiştirin oda çözümlerinden biri. Eğer hala olmuyorsa internette fix dosyaları var onları indirip oyun dosyasının içine atman lazım.

directx gibi programları oyunu açarken kurması lazım ama redux sürümü kurmuyor. Normal sürümü ve ya o devirde çıkan bir oyunu indirin sonra yeniden girmeyi deneyin. Belli başlı çözüm yolları bunlar...

Redux bende de takılıyordu. Save alıp arada reset atıyordum. Türkçe yama varsa silin. Genelde o sorun yaratıyor. Çözünürlüğü değiştirin oda çözümlerinden biri. Eğer hala olmuyorsa internette fix dosyaları var onları indirip oyun dosyasının içine atman lazım.

DirectX gibi programları oyunu açarken kurması lazım ama Redux sürümü kurmuyor. Normal sürümü veya o devirde çıkan bir oyunu indirin sonra yeniden girmeyi deneyin. Belli başlı çözüm yolları bunlar...

Tamamdır hocam sağ olun mutlaka deneyeceğim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı