Aserd Hectopat Katılım 5 Eylül 2020 Mesajlar 450 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer North buganda Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Kasım 2020 #11 efemint dedi: Bu paylaşımı görünce canım çekti şu an indiriyorum eyvallah. Bu sefer korkmadan tamamen bitireceğim. Genişletmek için tıkla... Bu sefer olacak olacak. En kötü korktuğun yerlerde aç recep ivedik müziğini gülmekten yerlere yatarsın.
efemint dedi: Bu paylaşımı görünce canım çekti şu an indiriyorum eyvallah. Bu sefer korkmadan tamamen bitireceğim. Genişletmek için tıkla... Bu sefer olacak olacak. En kötü korktuğun yerlerde aç recep ivedik müziğini gülmekten yerlere yatarsın.
J.Lannes Hectopat Katılım 12 Mayıs 2018 Mesajlar 526 28 Kasım 2020 #12 Böcekler olmasa daha iyi oyun fakat gözümü kapatarak sesi kısarak geçtim o bölümleri ama çok güzel oyun.
Böcekler olmasa daha iyi oyun fakat gözümü kapatarak sesi kısarak geçtim o bölümleri ama çok güzel oyun.
Aserd Hectopat Katılım 5 Eylül 2020 Mesajlar 450 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer North buganda Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Kasım 2020 #13 Işık tut onlara ışık
Animator Gas Mask Hectopat Katılım 21 Şubat 2020 Mesajlar 532 Makaleler 1 Çözümler 4 Yer Moscow Metro Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Kasım 2020 #14 Aserd dedi: Gerçek ismi olduğu için wdnch. Ben gayet zevk almıştım açıkcası. Kitaptaki Artyom'u oyuna aktarsalar oyunu oynayamayız ama. Genişletmek için tıkla... Onu aktarmalarına gerek yok, oyunun hikayesini biraz daha düzgün yapabilirlerdi.
Aserd dedi: Gerçek ismi olduğu için wdnch. Ben gayet zevk almıştım açıkcası. Kitaptaki Artyom'u oyuna aktarsalar oyunu oynayamayız ama. Genişletmek için tıkla... Onu aktarmalarına gerek yok, oyunun hikayesini biraz daha düzgün yapabilirlerdi.
Aserd Hectopat Katılım 5 Eylül 2020 Mesajlar 450 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer North buganda Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Kasım 2020 #15 Animator Gas Mask dedi: Onu aktarmalarına gerek yok, oyunun hikayesini biraz daha düzgün yapabilirlerdi. Genişletmek için tıkla... Orası doğru
Animator Gas Mask dedi: Onu aktarmalarına gerek yok, oyunun hikayesini biraz daha düzgün yapabilirlerdi. Genişletmek için tıkla... Orası doğru
PcAnlamaz Hectopat Katılım 3 Eylül 2020 Mesajlar 1.285 Makaleler 1 Çözümler 15 22 Ocak 2021 #16 Oyun güzel gerilimi sonuna kadar veriyor hatta bir ara gerilim yüzüne stress olup 10dk mola verip sonra tekrar devam.
Oyun güzel gerilimi sonuna kadar veriyor hatta bir ara gerilim yüzüne stress olup 10dk mola verip sonra tekrar devam.
Qi Strannik Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Eylül 2020 Mesajlar 1.077 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2021 #17 En sevdiğim oyun, 6 yaşındayken silmiştim bitirmeden. Sonra 3 yıl önce tam bitirebildim, tam bir başyapıt.
En sevdiğim oyun, 6 yaşındayken silmiştim bitirmeden. Sonra 3 yıl önce tam bitirebildim, tam bir başyapıt.
Aserd Hectopat Katılım 5 Eylül 2020 Mesajlar 450 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer North buganda Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2021 #18 Qi Strannik dedi: En sevdiğim oyun, 6 yaşındayken silmiştim bitirmeden. Sonra 3 yıl önce tam bitirebildim, tam bir başyapıt. Genişletmek için tıkla... 6 yaşımda ''Fark var'' seviyesindeydim ben.
Qi Strannik dedi: En sevdiğim oyun, 6 yaşındayken silmiştim bitirmeden. Sonra 3 yıl önce tam bitirebildim, tam bir başyapıt. Genişletmek için tıkla... 6 yaşımda ''Fark var'' seviyesindeydim ben.
Qi Strannik Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Eylül 2020 Mesajlar 1.077 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2021 #19 Aserd dedi: 6 yaşımda ''Fark var'' seviyesindeydim ben. Genişletmek için tıkla... Nasıl hocam anlamadım?
Aserd dedi: 6 yaşımda ''Fark var'' seviyesindeydim ben. Genişletmek için tıkla... Nasıl hocam anlamadım?
Aserd Hectopat Katılım 5 Eylül 2020 Mesajlar 450 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer North buganda Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2021 #20 Cezanın fark var şarkısıyla oraya buraya zıplıyordum işte.