Çözüldü Metro 2033 V-Sync açma

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10
Makaleler
1
Merhaba arkadaşlar metro 2033'te V-Sync ayarını nasıl yapıyoruz? Oyunun ayarlarında bulamadım. Bilen varsa yardımcı olabilir mi?

Çözüm
Redux varken neden normal sürümü aldınız ki? Redux versiyonunda çözüm bu şekilde normal versiyonu bilmiyorum. Belki de yoktur.
Hocam ilgilendiğiniz için teşekkürler. Bu oyun zamanında bedavaya verilmişti bir sitede hangisi olduğunu hatırlamıyorum. Şuan yabancı bir forumda buldum onu deneyeceğim olursa buraya nasıl yaptığımı yazacağım.
Sorunu RivaTuner ile FPS limiti koyarak çözdüm.
Kapatmak mı istiyorsunuz açmak mı? İnternette kapatamamak ile ilgili sorunlar gördüm ona göre çözüm arayalım.

Attığınız ekran görüntüsü gözümden kaçmış. İndirdiğiniz sürüm Redux değil ve sanırım korsan indirmişsiniz.

Redux varken neden normal sürümü aldınız ki? Redux versiyonunda çözüm bu şekilde normal versiyonu bilmiyorum. Belki de yoktur.

Hocam ilgilendiğiniz için teşekkürler. Bu oyun zamanında bedavaya verilmişti bir sitede hangisi olduğunu hatırlamıyorum. Şuan yabancı bir forumda buldum onu deneyeceğim olursa buraya nasıl yaptığımı yazacağım.
Sorunu RivaTuner ile FPS limiti koyarak çözdüm.

Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…