İki oyunu da hiç oynamadınız galiba. Remastered hatta remake kadar farklar var arada hem oynanışta hem görsellikte. Metro hayranı olduğum için klasik Metro 2033 sürümünü de oynamıştım ve buglar yüzünden oyunu zar zor bitirmiştim.
İki oyunu da hiç oynamadınız galiba. Remastered hatta remake kadar farklar var arada hem oynanışta hem görsellikte. Metro hayranı olduğum için klasik Metro 2033 sürümünü de oynamıştım ve buglar yüzünden oyunu zar zor bitirmiştim.
Redux'u oynadım, orijinali oynamadım. Ama internetten baktığım kadarıyla öyle abartılacak bir fark yok. Buglar konusunda haklı olabilirsin onu bilmiyorum.
Aşağı taraftaki şeyleri alıntılamak ban sebebi bu arada belirteyim. Redux sürümleri açarken bende sorunlarla karşılaştım. Kaldığın yerden devam et butonuna tıklıyorum mesela ve yükleme ekranın bittiğinde oyuna geçmek için tuşa basıyorum direkt crash falan veriyordu. Her iki sürüm de sıkıntılı. Klasik olan da hatırlar mısınız bilmem bir tren yayında giden bir aracın üzerinde makineli kullanıyorduk, orada araç takılıyor veya direkt patlıyordu, o tür bir hata ile karşılaşmıştım ve mucizevi bir şekilde geçmiştim.
Redux'u oynadım, orijinali oynamadım. Ama internetten baktığım kadarıyla öyle abartılacak bir fark yok. Buglar konusunda haklı olabilirsin onu bilmiyorum.