Metro arayüzünü seviyor musunuz?

365479

Hectopat
Makaleler
3
Ben şahsen seviyorum. Başlat menüsünü sevmiyorum. Metro arayüzü her şeyi daha kolaylaştırdı. Peki siz seviyor musunuz?

Not: Bu benim düşüncem, herkesin düşüncesi farklı olabilir.

Aşığım diyebilirim. Özellikle de Windows 8.1'in başlat menüsüne bayılıyorum. Görev çubuğu da 10 gibi olsa aslında ne güzel olurdu. Windows 7'nin aero'sunu, 10'un görev çubuğunu ve 8.1'in başlatını ve stabilliğini toplayıp bir işletim sistemi yapsalar ortaya şaheser çıkardı (bence).

Araya Vista'da girse acayip iyi olur.

Çok ama çok seviyorum. Keşke işlemcimi 9. nesil almasaydım da Windows 8.1 kullanabilseydim.

Bari 10'a metro seçeneği gelseydi başlat menüsü silip sadece metro olsa 10 da.

Windows 8.1'in en göze çarpan yeri başlat menüsü zaten. Ayrıca güvenebilirseniz bazı programlar ile eski stil yapılabiliyor. Ama dediğim gibi ve sizin dediğiniz gibi Vista'da dahil ve 7 den 10'a kadar tüm Windows'ları birleştirseler şaheser çıkar bence. Bana 8.1'i öv deseler sabaha kadar bitiremem açıkçası. Bir lisans alıp haftaya 8.1'e geçmeyi planlıyorum.

Bu normal 8 mi? 8.1'in Fotoğraflar uygulaması böyle değildi diye hatırlıyorum sanki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…