H HooDue Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Temmuz 2020 Mesajlar 1.988 Makaleler 1 Çözümler 11 10 Ekim 2021 #1 RTX kartlar için biliyorum ama oyun bende açılmıyor. Bir video giriyor girişte bildiğiniz üzere, hem o videoyu geçemiyorum hem de bitmesini bekledikten sonra ekran gelmiyor. Bilgisi olan var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 10 Ekim 2021
RTX kartlar için biliyorum ama oyun bende açılmıyor. Bir video giriyor girişte bildiğiniz üzere, hem o videoyu geçemiyorum hem de bitmesini bekledikten sonra ekran gelmiyor. Bilgisi olan var mı?
3 334155 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Şubat 2020 Mesajlar 4.805 Makaleler 2 Çözümler 16 Yer Sakarya 10 Ekim 2021 #2 Zamanında bende de olmuştu. Kendi kendine düzeldi. Ciddi ciddi kendi kendine düzeldi. O kadar hata raporu falan oluşturduk ama bir şey çıkmadı. Artı 0 Eksi
Zamanında bende de olmuştu. Kendi kendine düzeldi. Ciddi ciddi kendi kendine düzeldi. O kadar hata raporu falan oluşturduk ama bir şey çıkmadı.
KS KS H HooDue Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Temmuz 2020 Mesajlar 1.988 Makaleler 1 Çözümler 11 10 Ekim 2021 #3 334155 dedi: Zamanında bende de olmuştu. Kendi kendine düzeldi. Ciddi ciddi kendi kendine düzeldi. O kadar hata raporu falan oluşturduk ama bir şey çıkmadı. Genişletmek için tıkla... Hocam benimki de umarım sizin yazdıklarınızı görüp utanır ve düzelir. Artı 0 Eksi
334155 dedi: Zamanında bende de olmuştu. Kendi kendine düzeldi. Ciddi ciddi kendi kendine düzeldi. O kadar hata raporu falan oluşturduk ama bir şey çıkmadı. Genişletmek için tıkla... Hocam benimki de umarım sizin yazdıklarınızı görüp utanır ve düzelir.