Metro Exodus Enhanced Edition vs Original

Ben de bir ara aynı ikilemde kaldım. EE daha aydınlık olduğu için orijinali oynadım ve memnunum bundan. Metro atmosferine daha iyi oturuyor. Aşağıda bir karşılaştırma videosu var.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ben de bir ara aynı ikilemde kaldım. Ee daha aydınlık olduğu için orijinali oynadım ve memnunum bundan. Metro atmosferine daha iyi oturuyor. Aşağıda bir karşılaştırma videosu var.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yeni versiyonda optimizasyon iyileştirmeleri yapılmış gibi ve daha hoş duruyor.

Enhanced'da ışıklandırmalar ve kaplamalar daha iyi ama arkadaşların dediği gibi biraz aydınlık hale geliyor oyun. Eğer korkmak gerilmek istemiyorsan enhanced seçebilirsin. Birkaç ışık ayarıyla gerilim atmosferini yeniden oluşturmak mümkündür diye düşünüyorum ama normal sürümü daha bir gerici.

Ben şahsen ilk 2 oyunda yeteri kadar gerildiğimi düşünerek ve daha iyi grafiklere ve optimizasyona sahip olduğu için enhanced girmeyi düşünüyorum ama Türkçe yamasını bir türlü halledemedim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı