Metro Exodus Enhanced'de FPS diplere vuruyor

İşletim sistemi
Windows 11

zuku

Femtopat
Daha fazla  
RAM
16 GB
Ekran kartı
RTX 3050 4 GB
İşlemci
12th gen i5-12450H 2500mhz 8 çekirdek
Arkadaşlar ben Enhanced Edition'u indirdim, oyuna girdiğimde aşırı bir FPS düşmesi yedim, ondan dolayı ayarları en düşüğe çekmeme rağmen zar zor 40FPS görüyorum.
(Laptop)
Cevap verirseniz çok sevinirim.

Oyun en az 6 GB ekran kartı belleği istiyor, önerilense 8 GB. Ondan dolayı RAM'e yük bindiriyor. Rahatsız ediyorsa normal sürüm oynanabilir ama tavsiyem enhanced arada fark var, 40 FPS bence sorun edilecek bir şey değil. TechPowerUp bu siteden son DLSS sürümünü(3.7.20) indirip oyunun içine atınca iyileşme sağlanıyor ama kesin garanti veremem denemek gerek, bende olumlu fark yarattı.
Bu arada DLSS kullanan çoğu oyunda bu dosyalar işe yarıyor. Sadece orijinalin yedeğini alıp deneyin, örneğin Bannerlord'da DLSS 3 sürümü oyunu bozuyor.

Sıcaklıklar ne durumda?
72 derece

onun normal versiyonunu oyna
şu an yüklüyorum yoksa hiç oynanacak halde değil enhanced edition

Oyun en az 6 GB ekran kartı belleği istiyor, önerilense 8 GB. Ondan dolayı RAM'e yük bindiriyor. Rahatsız ediyorsa normal sürüm oynanabilir ama tavsiyem enhanced arada fark var, 40 FPS bence sorun edilecek bir şey değil. TechPowerUp bu siteden son DLSS sürümünü(3.7.20) indirip oyunun içine atınca iyileşme sağlanıyor ama kesin garanti veremem denemek gerek, bende olumlu fark yarattı.
Bu arada DLSS kullanan çoğu oyunda bu dosyalar işe yarıyor. Sadece orijinalin yedeğini alıp deneyin, örneğin Bannerlord'da DLSS 3 sürümü oyunu bozuyor.
cevap için teşekkürler deneyeceğim.

o oyunun daha iyi grafikli versiyonu normal le onun arasında 20 30 fps fark eder youtube falan fps bakabilirsin zaten çok fps veren bi oyun değil ultrada

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı