Metro Exodus Epic'de 40 TL

Melon Musk

Hectopat
Katılım
25 Temmuz 2020
Mesajlar
32
Selamlar, Epic Cadılar Bayramı indiriminde Metro Exodus 100 TL'ye düşmüş. Geçen dağıttıkları kuponu kullanınca 40 TL'ye düşüyor. Oyunun grafikleri ve teması çok hoşuma gitti ama seriden bir oyunu daha önce oynamadığım için sever miyim bilmiyorum. Oynamış arkadaşların yorumunu merak ediyorum.
 

O zaman önce ilk oyunları ilk oyunda biraz sıkılabilirsin doğaldır Last Light serinin en iyi oyunudur eğer oynamayacağım dersen bir göz at hikayeye. 40 TL'ye değer.
 
Bence ilk önce diğer oyunlarını alın veya kitaplarını okuyun, oyunun zevki öyle daha iyi çıkar. Bende şu an kitaplarını okuyorum sonra oyunlarını alacağım. 40TL'ye düştüğünü dediğiniz iyi oldu yoksa almayacaktım.
 
Bence ilk önce diğer oyunlarını alın veya kitaplarını okuyun, oyunun zevki öyle daha iyi çıkar. Bende şu ankitaplarını okuyorum sonra oyunlarını alacağım. 40TL'ye düştüğünü dediğiniz iyi oldu yoksa almayacaktım.

Kitap konusunda zamanında Acc serisinin kitaplarını okuyup sonra da oynamış biri olarak biraz şüphelerim var fakat Acc'den farklı olarak Metro serisinin kitapdan uyarlama olduğunu biliyorum. Kitap fikri mantıklı geliyor bu yüzden.Fikriniz için teşekkürler.
 

Geri
Yukarı