Metro Exodus Expansion Pass alınır mı?

KingStannis

Hectopat
Makaleler
1
Herkese selam. Oyunlar şuan indirimde ve ben de alayım diyorum ancak bu Expansion Pass olayı kafamı kurcaladı. Normalde oyunda The Two Colonels ve Sam's Story DLC'leri mevcut ve bunları kapsayan Gold Edition paketi 4.49 Dolar. Expansion Pass ile ise oyun bende 3.61 Dolar oldu. Bu ikisinin farkı ne? Expansion Pass bütün DLC'leri kapsıyor diye duydum ama o zaman fiyat farkı neden var? Hangisi alınmalı sizce?

İçerik bakımından bir fark yok, Expansion Pass daha önceden ana oyuna sahip olanlar için sadece DLC leri içeriyor. Gold edition ise ana oyunla birlikte dlcleri içeriyor. Expansion Pass ile ana oyunun sizde neden 3.61 gözüktüğünü bilemiyorum belki farklı bir indirim daha eklenmiştir size özel, normalde Gold edition paketi daha uygun gözüküyor bende.

İçerik bakımından bir fark yok, Expansion Pass daha önceden ana oyuna sahip olanlar için sadece DLC leri içeriyor. Gold edition ise ana oyunla birlikte dlcleri içeriyor. Expansion Pass ile ana oyunun sizde neden 3.61 gözüktüğünü bilemiyorum belki farklı bir indirim daha eklenmiştir size özel, normalde Gold edition paketi daha uygun gözüküyor bende.
Büyük ihtimalle diğer oyunlara sahip olmadığınız için Gold Edition paketi sizin için daha uygun gözüküyor.

Büyük ihtimalle diğer oyunlara sahip olmadığınız için Gold Edition paketi sizin için daha uygun gözüküyor.
Ekran görüntüsü 2025-12-08 224247.png

Serinin tüm oyunlarına sahibim DLC'lerde aynı şekilde.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı