Çözüldü Metro Exodus oynarken sistem kilitleniyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Osman Özmen

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Metro Exodus oyunu oynarken bölümlerin ortasında donma sorunu yaşadım. Her tekrar girdiğimde de aynı yerde kalıyorum. Alt CTRL del ile oturum kapatarak çıkabiliyorum. Başka işlevler olmuyor. Sistem desem yeni sistem işlemci Ryzen 5 5600 ekran kartı gfc RTX 3060 Ti eagle OC. Sadece bu oyunda yaşadım böyle bir şey. Çözümü var mıdır?

Çözüm
Oyununuz orijinal değilse orijinal olarak satın alıp oynayın. Eğer oyununuz orijinal ise Steam üzerindense dosyaları doğrula eğer Türkçe yama kurduysanız yamayı silin o sorun yaratıyordur.

Oyun orijinal ama Epic Games'ten indirdim. Yama vardı ama ayarlardan çözünürlükleri düşürdüm falan bayağı yollar denedim ama olmadı. En sonda Direct X ayarından DX12'yi DX11'e düşürüp yeniden başlattım kilitlenme sorunu kalktı. Yine de teşekkürler 😁👍🏽
Oyununuz orijinal değilse orijinal olarak satın alıp oynayın. Eğer oyununuz orijinal ise Steam üzerindense dosyaları doğrula eğer Türkçe yama kurduysanız yamayı silin o sorun yaratıyordur.

Oyun orijinal ama Epic Games'ten indirdim. Yama vardı ama ayarlardan çözünürlükleri düşürdüm falan bayağı yollar denedim ama olmadı. En sonda Direct X ayarından DX12'yi DX11'e düşürüp yeniden başlattım kilitlenme sorunu kalktı. Yine de teşekkürler 😁👍🏽

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Technopat Haberler

Geri
Yukarı