YouTube'dan radikal karar: Dev yapay zeka kanalları kapatıldı!

Bunların dünyaya 5 para faydası yok. Bunlar için yapılan her türlü kriz çıkaracak işler israf. Şöyle çok sağlam bir düzeltme yiyecek bu sektör de bakalım ne zaman?
Yediği zaman miningden çıkmış ucuz ekran kartı gibi kartlar çıkmayacak ama piyasaya. Büyük israf olacak.

Yediği zaman miningden çıkmış ucuz ekran kartı gibi kartlar çıkmayacak ama piyasaya. Büyük israf olacak.

Bu yarışın temel amacı genel yapay zekayı bulabilmek. İlk bulan hükumdarlığını ilan edecek. Sam Altman bu yüzden kaç paraysa vereceğiz AGI'yi bulana kadar dedi. Yani başabaş yapabilmiş yapamamış çok lüzum değil bizde kaynak var tam gaz devam diyor. Hırsla yapılan işler bunlar.

@Nalkapon, 5 yıl önceki krizi hatırlattı bana. Yanlış hatırlamıyorsam, o zamanlarda da ekran kartı krizi vardı. RX 580 gibi bir kart bile 2-3 bin TL'ye alıcı buluyordu herhalde. Yanlış hatırlıyor olabilirim.

@Nalkapon, 5 yıl önceki krizi hatırlattı bana. Yanlış hatırlamıyorsam, o zamanlarda da ekran kartı krizi vardı. RX 580 gibi bir kart bile 2-3 bin TL'ye alıcı buluyordu herhalde. Yanlış hatırlıyor olabilirim.

RTX3000 serisi kartların yıllarıydı işte her ekran kartı 2*3X yaptı ama sonra mining bitince piyasaya 3000 serisi kartlarla dolduğu için NVIDIA RTX 4000 serisinde üretim kısma kararı aldı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı