Oyun Metro Exodus Steam'de 56,10 TL

Bu oyun bir harika, paylaşımlı hesaptan oynamıştım 10 TL'ye ve parasına göre gerçekten çok iyiydi. Bu fiyatına da değer aslında. Metro Exodus oynamadan önce eğer imkanınız varsa önceki oyunlarını da oynamanızı tavsiye ediyorum.

Şu metro bir beni mi sarmadı ya? 3 kere şans verdim oyuna, hiç sarmadı. Exodus için konuşmuyorum ama, 2033 için diyorum. Exodus sarar mı sizce?
Dostum bende senin gibiyim ama exodus sardi.

Kesinlikle kitabı okunmalı (Triloji), oyunda kitaptaki bazı sahnelerde/hikayelerde yer verilse de sonu benzersiz bitiyor. Ancak epey sürükleyici hikayesi var.
Dostum kesinlikle haklisin çok uzun gelebilir Rusça bazı kelimeler basta zorluyor ama alışınca sanki film gibi geçiyor kitap.

Yeterince oyundan anlamıyorsun bence :D süper bir seri.
Ben oyundan anlamıyorsam kimse anlamıyordur hocam 😂 2 yıldır oyunlarla iç içe birisiyim. Hem konsoldan hem bilgisayardan sabah akşam oyun oynarım. Şu ana kadar sayısız oyun oynamışımdır.

Edit: 2 yıl demişim ama çok daha fazla diyebiliriz. Son 2 yıldır daha yoğun vakit geçiriyorum oyunlar ile ama bu 2 yıldan önce yine oyun oynuyordum.

Son düzenleme:
Ben Metro’nun tüm serisini almıştım bir kaç ay önce ama oynama fırsatım olmadı. Sizce denemeye değer mi? Hikayesi nasıldır?

Yeni konular

Geri
Yukarı