Metro Exodus "Uygulama düzgün olarak başlatılamadı" Hatası

İşletim sistemi
Windows 10
Yer
İstanbul / Bahçeşehir
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşlemci : AMD Ryzen 9 7900X
İşlemci Soğutucusu : Arctic Liquid Freezer II 360MM A-RGB
Anakart : ASRock X670E Steel Legend
RAM: G.Skill Trident Z 16X2 32GB 6000MHZ CL30
Ekran Kartı : Sapphire Nitro+ S.E. RX 6900XT
PSU : Corsair HX1200
Kasa : Cooler Master TD500 White
M2 SSD : Hyperx Fury Gen4 1TB + Gigabyte Aorus Gen4 500GB + Kingston KC2000 Gen3 500GB
SSD : Sandisk SSD Plus 480GB + Sandisk SSD Plus 240GB
HDD : Toshiba X300 4TB
Meslek
Pilotaj Öğrencisi
Merhabalar, başlıkta belirttiğim oyuna sahibim. Tüm gereken sürücüleri yüklememe ve tüm sürücülerimin en güncel sürücü olduğu halde oyunu bir türlü sistemimde açamıyorum. Ekte belirttiğim fotoğraftaki "uygulama düzgün olarak başlatılamadı" hatası veriyor. Sorunu bir türlü çözemedim, yardımcı olursanız sevinirim.
@Recep Baltaş konu hakkında yardımcı olursan sevinirim.

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    5,8 KB · Görüntüleme: 77
Aynı hataları alıyorsunuz. İşlem karıştığı için eksik bir şey yapmış olmanız muhtemel.
  1. Önce denetim masasına gidin ve C++'ın 2013 ve 2015 yazan bütün sürümlerini kaldırın. 2013'e veya 2015'e ait birden fazla şey olabilir (x86, x64 gibi), hepsi gidecek.
  2. Sonra bu iki dosyayı kaldırın.
    1. C:\Windows\System32\msvcp140.dll C:\Windows\System32\vcruntime140.dll
  3. Sonra attığım linklerdeki hem x64 hem de x86 yazanları indirin. Üçüncü direkt iniyor zaten, onda bir sorun yok.
  4. Birden fazla dosya indirme bildirimi gelirse izin verin.
  5. İndirdiğiniz her şeyi çalıştırın.
Söylediklerinizin hepsini tekrardan yaptım, denetim masasında kurulu olanları sildim sonrasında verdiğiniz programları indirip tekrardan kurdum fakat oyunu açmaya çalıştığımda yine aynı hatayla karşılaşıyorum.

Denetim masasındaki hepsini kaldırıyorsunuz değil mi? Aşağıdaki gibi bir tane sürümden birden fazla olabilir.

Ek Açıklama 2020-08-20 000649.png

Attığım ilk iki linki indirirken önünüze çıkan bütün dosyaları indiriyorsunuz değil mi?

Ek Açıklama 2020-08-20 000727.png

Birden fazla dosya indirmeye de izin veriyorsunuzdur umarım.

Ek Açıklama 2020-08-16 104759.png

Denetim masasındaki hepsini kaldırıyorsunuz değil mi? Aşağıdaki gibi bir tane sürümden birden fazla olabilir.

Eki Görüntüle 643693

Attığım ilk iki linki indirirken önünüze çıkan bütün dosyaları indiriyorsunuz değil mi?

Eki Görüntüle 643694

Eki Görüntüle 643695
Evet denetim masasında hepsini siliyorum, evet birden fazla dosya indiriyorum ve evet hepsini seçip indiriyorum. Sadece "vcredist_arm.exe" adlı dosyayı açtığımda resimdeki hatayı veriyor. Harici her şeyi eksiksiz ve doğru yapıyorum.

Not : Windows sürümüm ve sürücülerim en son sürümdür.
asd.PNG

İndirdiğim dosyalar da bu şekilde..
Ekran Alıntısı.PNG

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    4,3 KB · Görüntüleme: 39
Sadece "vcredist_arm.exe" adlı dosyayı açtığımda resimdeki hatayı veriyor.
Normal o, sorun teşkil etmiyor.

O halde bu mesajımdan sonra konuya bir mesaj daha yazmanızı isteyeceğim. "Tamam." bile olur. Yarın müsait bir zamanda sizden TeamViewer ID ve şifrenizi isteyeceğim. Bir de ben deneyeceğim düzeltmeyi.

Bundan sonra mesaj yazmanızı istememin sebebi yarın size geri dönüş yaptığım zaman bildirim alabilmeniz.

Normal o, sorun teşkil etmiyor.

O halde bu mesajımdan sonra konuya bir mesaj daha yazmanızı isteyeceğim. "Tamam." bile olur. Yarın müsait bir zamanda sizden TeamViewer ID ve şifrenizi isteyeceğim. Bir de ben deneyeceğim düzeltmeyi.

Bundan sonra mesaj yazmanızı istememin sebebi yarın size geri dönüş yaptığım zaman bildirim alabilmeniz.
Tamamdır, teşekkürler. Yarın görüşmek üzere..

Eki Görüntüle 643693

Eki Görüntüle 643694

Eki Görüntüle 643696
Şöyle bir şey keşfettim, söylediğiniz işlemleri tekrardan güvenli modda gerçekleştirdim tamamen silinsin diye, sonrasında tekrardan programları kurdum. Sonrasında sildiğim dosyalar otomatik olarak geri gelmiş fakat değiştirme tarihi 2015 yazıyor, sildiğim dosyanın da tarihi 2015'ti. Sanırım güncel dosya gelmiyor oraya sorunda ondan kaynaklanıyor.

12.PNG

Ekran Alıntısı.PNG

Son düzenleme:
20 dakikalık bir boşluğum var şimdi, size de uygunsa bakabilirim. Yeni yazdığınız şey hakkında ise bir fikrim yok, şimdi öğreneceğiz.

Bağlantıda bir sorun yaşandı sanırım, bir şey yapamadım. Arka planınızdan ötürü olma ihtimali var.

Bunun gibi iki olay daha yaşadım son zamanlarda. İkisi de korsan oyundu. Sanırım sistemdeki dosyaları okumakta sorun yaşıyorlar. Bağlantı sorunundan ötürü deneyemedim gerçi.

C++'ları silmiştik, onları attığım linklerden kurun. Eksik kalmasınlar. Sonra bir daha açmayı deneyebilirsiniz. Olmazsa silip tekrar yükleyin. Onun dışında bir önerim yok maalesef.

Bağlantıda bir sorun yaşandı sanırım, bir şey yapamadım. Arka planınızdan ötürü olma ihtimali var.

Bunun gibi iki olay daha yaşadım son zamanlarda. İkisi de korsan oyundu. Sanırım sistemdeki dosyaları okumakta sorun yaşıyorlar. Bağlantı sorunundan ötürü deneyemedim gerçi.

C++'ları silmiştik, onları attığım linklerden kurun. Eksik kalmasınlar. Sonra bir daha açmayı deneyebilirsiniz. Olmazsa silip tekrar yükleyin. Onun dışında bir önerim yok maalesef.
Tamamdır teşekkürler yardımlarınız için, sorun çözülmedi. Sanırım para vermek zorundayız :)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı