Metro Exodus ve Enhanced Edition farkı nedir?

Daha fazla  
Selam millet. Dün gece Steam'den Metro Exodus'u satın aldım. İndirime düşmüş. Yalnız hem Metro Exodus hem de Metro Exodus Enhanced Edition diye iki ayrı oyun indiriyor. Biri 65, diğeri de 73 GB... Bunların ikisini de indirmeye gerek var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
İkisini de indirmene gerek yok.
Enhanced Edition'da birçok grafik iyileştirmesi ve optimizasyon iyileştirmesi yapılıyor ayrıca ana menüde küçük değişiklikler oluyor.

Üst düzey sisteme sahipsen Metro Exodus Enhanced.
Orta düzey sisteme sahipsen Metro Exodus indirmelisin.
Aksi takdirde Enchanced Edition sana FPS artışı sağlamayacaktır.

Enhanced oyunun görsel, ışıklandırma, RTX olarak geliştirilmiş hali. Bu sebepten yüksek sistem istiyor. Eğer yüksek sistemin varsa yine de Youtube'dan Enhanced ve normal sürümün farklarını izle, çünkü Enhanced benim fikrimce daha kötü. :)

Enhanced oyunun görsel, ışıklandırma, RTX olarak geliştirilmiş hali. Bu sebepten yüksek sistem istiyor. Eğer yüksek sistemin varsa yine de Youtube'dan Enhanced ve normal sürümün farklarını izle, çünkü Enhanced benim fikrimce daha kötü. :)
Evet şimdi baktım. Enhanced da siyah bölgeler neredeyse hiç yok. Daha parlak. Onu indirmeye başlamıştım, devam edeyim en iyisi. Orjinalini de oynarız belki daha sonra..

Technopat Haberler

Geri
Yukarı