Metro Exodus ve Mafia Trilogy alınır mı?

karul

Decapat
RAM
Kingston 8GB (4x2) DDR3 1333Mhz Ram
SSD veya HDD modeli
1TB HDD
Ekran kartı
AMD Radeon HD 5570
Anakart
ASUS H61M-K
İşlemci
Intel i5-3340
Merhaba, yakında elime 200-250TL civarı para geçebilir. Bu yüzden oyun almaya karar verdim.
Konu başlığında bahsettiğim 2 oyun alınır mı? Cevaplarınızı bekliyorum. Başka oyun önerileriniz varsa atabilirsiniz. (Sistem özelliklerimin yetmediğinin farkındayım. Geleceğe yatırım için alıyorum.)

Metro Exodus kesinlikle alın derim:) Karakterleri, atmosferi vs muazzamdır. Mafia trilogye gelirsek 3. oyunu çok kötü ilk iki oyunu güzeldir, film gibidir.

İkisi de alınabilecek oyunlar, bir sarmazsa Mafia 3 sarmaz. Sebebi de mafya havasına aykırı bir oyun.

Merhaba, yakında elime 200-250TL civarı para geçebilir. Bu yüzden oyun almaya karar verdim.
Konu başlığında bahsettiğim 2 oyun alınır mı? Cevaplarınızı bekliyorum. Başka oyun önerileriniz varsa atabilirsiniz. (sistem özelliklerimin yetmediğinin farkındayım. Geleceğe yatırım için alıyorum.)

Mafia 3 hariç diğer oyunların hepsi çok iyidir.

Konu başlığında bahsettiğim 2 oyun alınır mı? Cevaplarınızı bekliyorum. Başka oyun önerileriniz varsa atabilirsiniz. (Sistem özelliklerimin yetmediğinin farkındayım. Geleceğe yatırım için alıyorum.)

Kesinlikle alınır 👍🤌

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı