Metro Exodus'a FSR 3.0 geldi mi?

@karul

Videosunu attığınız mod DLSS 3 oyunlarını FSR 3'e çeviriyor. Yani o modu kurup FSR 2 olan bir oyunda açamazsınız. Onun için AMD modları yapan modcunun modu gerekli. Her oyunda çalışır ve destek yok demenize bunun için katılmadım.

Videoda NVIDIA ve AMD için 2 farklı mod var. Biri FSR 3 desteklemeyip FSR 2 olan oyunlar için diğeri DLSS 3 destekli oyunları FSR 3'e çevirmek için. Ya ben yanlış anladım ya da siz.

Videoda NVIDIA ve AMD için 2 farklı mod var. Biri FSR 3 desteklemeyip FSR 2 olan oyunlar için diğeri DLSS 3 destekli oyunları FSR 3'e çevirmek için. Ya ben yanlış anladım ya da siz.

Ben videonun geneline yorum yaptım. Siz direkt videoyu atınca ona göre yorum yaptım.

Baktım şimdi orada AMD'de kullanılan modları da vermiş evet. Fakat oyuna destek gelmesi gerekmiyor lafınız tamamen yanlış örnek vereyim Farming Simulator 22 oyunu FSR 2 destekliyor. Bu modun en güncel halini attığınız zaman çalışmayacaktır.

O link doğru ama her oyunda destek gerekiyor lafınız yanlış. Ona katılmadım sadece.

Evet 2 farklı mod var ama oyun FSR 2.0 to FSR 3.0 modunun desteğini almadığı için mod oyuna uygun hale gelmediği için çökmeler yaşanıyor attığım listeye bak Uncharted 4 destek almamış o yüzden çöküyor oyun.

Evet 2 farklı mod var ama oyun FSR 2.0 to FSR 3.0 modunun desteğini almadığı için mod oyuna uygun hale gelmediği için çökmeler yaşanıyor attığım listeye bak Uncharted 4 destek almamış o yüzden çöküyor oyun.

Uncharted 4 oyunu FSR 3 modu destekliyor bu arada. Kendim bizzat FSR 3 modu ile oynadım.

Ben videonun geneline yorum yaptım. Siz direkt videoyu atınca ona göre yorum yaptım.

Baktım şimdi orada AMD'de kullanılan modları da vermiş evet. Fakat oyuna destek gelmesi gerekmiyor lafınız tamamen yanlış örnek vereyim Farming Simulator 22 oyunu FSR 2 destekliyor. Bu modun en güncel halini attığınız zaman çalışmayacaktır.

O link doğru ama her oyunda destek gerekiyor lafınız yanlış. Ona katılmadım sadece.

Videoda destek gerekip gerekmediği hakkında bir şey söylenmiyor ya da ben duymadım. Siz de hatalısınız bende. Olay çözüldü. İyi günler.

Açıyoruz zaten RDR 2 destekliyor.

Hocam, Nukem modu direkt RDR 2'de desteklemiyor. LukeFZ modları destekliyor.

Daha önceden PureDark RDR 2'ye DLSS 3 modu yapmıştı. Nukem modu ile PureDark modunu birleştirince açılabiliyor NVIDIA kullanıcıları. Her oyunda olmuyor yine ama.

O arkadaşa demek istediğim FSR 2 destekli bir oyunda eğer mod geliştiricisi modu entegre etmemişse mod çalışmıyor. Arkadaş her oyunda destek gerekmeksizin açabilirsiniz diyor. FSR 2 oyunlarına destek gelmesi gerekiyor ki oyun hata vermesin.

DLSS 3 modunu dedim yani ben o mesajımda. Çünkü Nukem yani DLSS 3'ü FSR 3 ile değiştiren mod. Sadece FSR 2 destekli bir oyunda çalışmaz. O oyunun DLSS 3 desteklemesi gerekir.

Videonun genelinde DLSS 3 modu kullanıldığı için ben eklenen linklerden bahsetmedim. Zaten videoda sadece Nukem yani, DLSS 3 to FSR 3 modundan bahsediyor genelde.

Orada hatlar karıştı ama her oyuna destek gerekmiyor lafı yanlış sadece. Biraz kafa karıştırıcı oldu ama genel durum bu.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı