Metro Exodus'da örümcekler nasıl engellenir?

Fena halde örümcek fobim var. Bazen ağları yakarken karakterin üstünde geziyor sanki gerçekten üzerimde gibi hissediyorum. Örümcek gezmemesi için mod falan var mıdır?
Birde gün yüzüne çık o böceklerin 2 katı var.

Mod var mı bilmiyorum ama yamak tek çare... Elinizde çakmakla gezeceksiniz. Fix ağlardan geçerken çıkar örümcekler... O esnada 3 saniye çivarı bakmayacaksınız. Oyunun başlarında felan var ama sonrasında çok denemez. Açık dünyaya döndüğünden sonrasında az rastlarsınız.

Diğer arkadaşların dediğini unutmuşum. Oyunun bir kısmında örümcekleri temizlemeniz gereken bir yer var. Orada epey büyükler, küçüklerine nazaran tabi...

Küçük halleri sadece bir, şey, ortamı daha çok gerçekçi yapmak adına bir animasyon? Büyük halleri için çakmak ve ışık kaynağı gerekiyor.

Hocam şu ışıklar falan kapanıyor ya hani orada fena oldum. Büyük örümcekler bir yandan küçükler üstümde geziyor.

Oynarken tüylerim diken diken olan tek oyundur kendisi. Oynarken sandalyede nasıl kasıyordum kendimi. Öyle bir mod olduğunu sanmıyorum dostum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…