Emir50 Decapat Katılım 17 Kasım 2022 Mesajlar 235 Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: Gigabyte A320M-H.İşlemci:Ryzen 5 5600.Ekran kartı:Asus Tuf Gaming GTX1650.Ram:G.skıll 3200mhz 8x2.Güç kaynağı:Sharkoon SHP650 V2 650 W Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 4 Nisan 2023 #1 Oyunda çölden ayrıldıktan sonra bu kısımda kaldım, yeni göreve nasıl geçileceğini bir türlü bulamadım yardımcı olur musunuz?
Oyunda çölden ayrıldıktan sonra bu kısımda kaldım, yeni göreve nasıl geçileceğini bir türlü bulamadım yardımcı olur musunuz?
Çözüm C C Clasi4 4 Nisan 2023 Tren içerisinde harita vardı oradan alınıyordu sanırım. Yanılıyor olabilirim oynayalı çok oldu.
C Clasi4 Hectopat Katılım 11 Şubat 2021 Mesajlar 240 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri 12600KF, 7900XT, 64GB Cinsiyet Kadın 4 Nisan 2023 #2 Tren içerisinde harita vardı oradan alınıyordu sanırım. Yanılıyor olabilirim oynayalı çok oldu. Artı 0 Eksi Çözüm
Penetrator God Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 12 Aralık 2019 Mesajlar 11.568 Makaleler 10 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2023 #3 Bu bir sinematik olması lazım ve takıldıysa bug olabilir. Zaten trendeki bölümler çok kısa ve ne yapman gerektiğini de sürekli hatırlatıyor NPC'ler. Artı 0 Eksi
Bu bir sinematik olması lazım ve takıldıysa bug olabilir. Zaten trendeki bölümler çok kısa ve ne yapman gerektiğini de sürekli hatırlatıyor NPC'ler.
KS KS Emir50 Decapat Katılım 17 Kasım 2022 Mesajlar 235 Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: Gigabyte A320M-H.İşlemci:Ryzen 5 5600.Ekran kartı:Asus Tuf Gaming GTX1650.Ram:G.skıll 3200mhz 8x2.Güç kaynağı:Sharkoon SHP650 V2 650 W Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 4 Nisan 2023 #4 Penetrator God dedi: Bu bir sinematik olması lazım ve takıldıysa bug olabilir. Zaten trendeki bölümler çok kısa ve ne yapman gerektiğini de sürekli hatırlatıyor NPC'ler. Genişletmek için tıkla... Cevabın için çok teşekkür ederim. Clasi4 dedi: Tren içerisinde harita vardı oradan alınıyordu sanırım. Yanılıyor olabilirim oynayalı çok oldu. Genişletmek için tıkla... Cevabın için çok teşekkür ederim yeni göreve geçtim. Artı 0 Eksi
Penetrator God dedi: Bu bir sinematik olması lazım ve takıldıysa bug olabilir. Zaten trendeki bölümler çok kısa ve ne yapman gerektiğini de sürekli hatırlatıyor NPC'ler. Genişletmek için tıkla... Cevabın için çok teşekkür ederim. Clasi4 dedi: Tren içerisinde harita vardı oradan alınıyordu sanırım. Yanılıyor olabilirim oynayalı çok oldu. Genişletmek için tıkla... Cevabın için çok teşekkür ederim yeni göreve geçtim.