Şahinoglcn Centipat Katılım 14 Temmuz 2019 Mesajlar 3 4 Kasım 2020 #1 Oyunda kış bölümü geçiyorum ateş tuşuna bastığımda sol alt bir şey çıkıyor ve sol elini uzatıyor, ateş edemiyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Kasım 2020
Oyunda kış bölümü geçiyorum ateş tuşuna bastığımda sol alt bir şey çıkıyor ve sol elini uzatıyor, ateş edemiyorum.
Xredstyle Kilopat Katılım 4 Temmuz 2019 Mesajlar 1.416 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 4 Kasım 2020 #2 Şahinoglcn dedi: Oyunda kış bölümü geçiyorum ateş tuşuna bastığımda sol alt bir şey çıkıyor ve sol elini uzatıyor, ateş edemiyorum. Genişletmek için tıkla... Orijinal mi oyun? Artı 0 Eksi
Şahinoglcn dedi: Oyunda kış bölümü geçiyorum ateş tuşuna bastığımda sol alt bir şey çıkıyor ve sol elini uzatıyor, ateş edemiyorum. Genişletmek için tıkla... Orijinal mi oyun?
Chitoge Kirisaki Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Temmuz 2020 Mesajlar 5.527 Çözümler 25 Yer Nazilli. Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Technopat'ta gezinmek. 4 Kasım 2020 #3 Şahinoglcn dedi: Oyunda kış bölümü geçiyorum ateş tuşuna bastığımda sol alt bir şey çıkıyor ve sol elini uzatıyor, ateş edemiyorum. Genişletmek için tıkla... Silahı temizle ve belki mermin yoktur. Artı 0 Eksi
Şahinoglcn dedi: Oyunda kış bölümü geçiyorum ateş tuşuna bastığımda sol alt bir şey çıkıyor ve sol elini uzatıyor, ateş edemiyorum. Genişletmek için tıkla... Silahı temizle ve belki mermin yoktur.
Vavien. Zettapat Katkıda Bulunan Forumun Hafızası 1000'e Doğru İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 20 Aralık 2014 Mesajlar 19.491 Makaleler 6 Çözümler 515 Yer İstanbul 4 Kasım 2020 #4 Oyunu oynamadım ama görev icabıdır. Mesela elinizi kırmışsınızdır. O kısımda ateş etmenize gerek yoktur. Merminiz bitmiş olabilir. Artı 0 Eksi
Oyunu oynamadım ama görev icabıdır. Mesela elinizi kırmışsınızdır. O kısımda ateş etmenize gerek yoktur. Merminiz bitmiş olabilir.
Xredstyle Kilopat Katılım 4 Temmuz 2019 Mesajlar 1.416 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 4 Kasım 2020 #5 Chitoge Kirisaki dedi: Silahı temizle ve belki mermin yoktur. Genişletmek için tıkla... Hocam niye kızgın atıyorsunuz soru sorduk. Cracklerde olabiliyor böyle şeyler. Artı 0 Eksi
Chitoge Kirisaki dedi: Silahı temizle ve belki mermin yoktur. Genişletmek için tıkla... Hocam niye kızgın atıyorsunuz soru sorduk. Cracklerde olabiliyor böyle şeyler.
Vavien. Zettapat Katkıda Bulunan Forumun Hafızası 1000'e Doğru İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 20 Aralık 2014 Mesajlar 19.491 Makaleler 6 Çözümler 515 Yer İstanbul 4 Kasım 2020 #6 Xredstyle dedi: Hocam niye kızgın atıyorsunuz soru sorduk. Cracklerde olabiliyor böyle şeyler. Genişletmek için tıkla... Çünkü tüm oyun hataları konularına "Oyun orijnal mi?" yazan kişilerdensiniz. Düzgün bir öneriniz bile yok. Artı 0 Eksi
Xredstyle dedi: Hocam niye kızgın atıyorsunuz soru sorduk. Cracklerde olabiliyor böyle şeyler. Genişletmek için tıkla... Çünkü tüm oyun hataları konularına "Oyun orijnal mi?" yazan kişilerdensiniz. Düzgün bir öneriniz bile yok.
Chitoge Kirisaki Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Temmuz 2020 Mesajlar 5.527 Çözümler 25 Yer Nazilli. Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Technopat'ta gezinmek. 4 Kasım 2020 #7 Xredstyle dedi: Hocam niye kızgın atıyorsunuz soru sorduk. Cracklerde olabiliyor böyle şeyler. Genişletmek için tıkla... Her şeye crack gözüyle bakmayalım bence artık kurlar bu şekilde giderse korsan oyun oynamak bu ülkede normalleşmeli. Artı 0 Eksi
Xredstyle dedi: Hocam niye kızgın atıyorsunuz soru sorduk. Cracklerde olabiliyor böyle şeyler. Genişletmek için tıkla... Her şeye crack gözüyle bakmayalım bence artık kurlar bu şekilde giderse korsan oyun oynamak bu ülkede normalleşmeli.
Karındeşen Hectopat Katılım 17 Ağustos 2020 Mesajlar 3.193 Makaleler 3 Çözümler 1 Yer 4.Levent Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2020 #8 Uzak bir yere sıkmayı denerseniz vurulmuyor oyunda. Artı 0 Eksi
Yamete Kudasai Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2019 Mesajlar 4.958 Makaleler 4 Çözümler 57 4 Kasım 2020 #9 Sol altta ne çıkıyor? Silah zamanla bozulabiliyor tamir etmeniz gerekiyor. Artı 1 Eksi
Karındeşen Hectopat Katılım 17 Ağustos 2020 Mesajlar 3.193 Makaleler 3 Çözümler 1 Yer 4.Levent Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2020 #10 Ben oynarken ateş etmiyorum anna yapıyor işi umrumda olmuyor. Artı 0 Eksi