Şahinoglcn
Centipat
Oyunda kış bölümü geçiyorum ateş tuşuna bastığımda sol alt bir şey çıkıyor ve sol elini uzatıyor, ateş edemiyorum.
Son düzenleyen: Moderatör:
Diyelim ki orijinal. Ne diyeceksiniz?Her oyun hatasına yazmıyorum. Sorunun ne olduğunu anlamaya çalışıyorum. Ben de gıcık oluyorum öylelerine. Ama oyunun orijinal olup olmadığını bilmeden sorunu nereden anlayabilirim?
Diyelim ki orijinal. Ne diyeceksiniz?
Diyelim ki korsan. Ne diyeceksiniz? Orijinal al mı?
Sorun tespitinde orijinallik belki de en son bakılacak şeydir. Size direkt o kişisiniz, her konuya yazıyorsunuz demedim. O eylemi yapan gruba dahil olmuş oldunuz dedim. Bir kere yapmış olmanız yeterli. Yargısız infaz yapıyorsunuz, biz de size yargısız infaz yapıyoruz.
Orijinal ise elimizden geldiğince yardımcı olacağız, korsan ise raporlayıp konunun kilitlenmesini sağlayacağız.Diyelim ki orijinal. Ne diyeceksiniz?
Diyelim ki korsan. Ne diyeceksiniz? Orijinal al mı?
Sorun tespitinde orijinallik belki de en son bakılacak şeydir. Size direkt o kişisiniz, her konuya yazıyorsunuz demedim. O eylemi yapan gruba dahil olmuş oldunuz dedim. Bir kere yapmış olmanız yeterli. Yargısız infaz yapıyorsunuz, biz de size yargısız infaz yapıyoruz.
Korsan olup orijinal dese ne olacak?Orijinal ise elimizden geldiğince yardımcı olacağız, korsan ise raporlayıp konunun kilitlenmesini sağlayacağız.![]()
Konuyu bu hale siz getirdiniz.Konu kapansın bence başka yerlere gidiyor bu olay.
Başka bir çözüm yolu.Diyelim ki orijinal. Ne diyeceksiniz?
İşte olması gereken bu. Başta bir çözüm önerisi söyleyip o mesaj ile korsan mı diye sormak. Ama yapılan ise sadece korsan diye mi sormak. Bu durumda başka bir çözüm yolu söylemek olmayacak. Çözüm yolu söylemek olacak.Başka bir çözüm yolu.
Yardım edeceğiz. Korsan oynayan kişi kul hakkı yemiş olacak ve yalan söylemiş olacak. Yukarıda hesabını sorarlar kul hakkı haram. Geri kalanı da beni ilgilendirmez zaten.Korsan olup orijinal dese ne olacak?
Konuyu bu hale siz getirdiniz.
İşte olması gereken bu. Başta bir çözüm önerisi söyleyip o mesaj ile korsan mı diye sormak. Ama yapılan ise sadece korsan diye mi sormak. Bu durumda başka bir çözüm yolu söylemek olmayacak. Çözüm yolu söylemek olacak.
Orijinal mi oyun?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.