Şahinoglcn Centipat Katılım 14 Temmuz 2019 Mesajlar 3 4 Kasım 2020 #1 Oyunda kış bölümü geçiyorum ateş tuşuna bastığımda sol alt bir şey çıkıyor ve sol elini uzatıyor, ateş edemiyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Kasım 2020
Oyunda kış bölümü geçiyorum ateş tuşuna bastığımda sol alt bir şey çıkıyor ve sol elini uzatıyor, ateş edemiyorum.
3 360388 Kilopat Katılım 17 Ağustos 2020 Mesajlar 6.455 Makaleler 19 Çözümler 8 4 Kasım 2020 #11 Korsan mı? Artı 0 Eksi
Chitoge Kirisaki Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Temmuz 2020 Mesajlar 5.527 Çözümler 25 Yer Nazilli. Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Technopat'ta gezinmek. 4 Kasım 2020 #12 360388 dedi: Korsan mı? Genişletmek için tıkla... Evet arkadaşımız bir korsan karayiplerde gemisiyle gemi batırıyor yeter artık şunu sormayı bırakın ya. Artı 0 Eksi
360388 dedi: Korsan mı? Genişletmek için tıkla... Evet arkadaşımız bir korsan karayiplerde gemisiyle gemi batırıyor yeter artık şunu sormayı bırakın ya.
3 311179 Hectopat Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 1.203 Makaleler 7 Çözümler 3 4 Kasım 2020 #13 Chitoge Kirisaki dedi: Her şeye crack gözüyle bakmayalım bence artık kurlar bu şekilde giderse korsan oyun oynamak bu ülkede normalleşmeli. Genişletmek için tıkla... Korsan ülkede normalleşmeli diyorsan vay haline diyecek söz yok. Artı 0 Eksi
Chitoge Kirisaki dedi: Her şeye crack gözüyle bakmayalım bence artık kurlar bu şekilde giderse korsan oyun oynamak bu ülkede normalleşmeli. Genişletmek için tıkla... Korsan ülkede normalleşmeli diyorsan vay haline diyecek söz yok.
Xredstyle Kilopat Katılım 4 Temmuz 2019 Mesajlar 1.416 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 4 Kasım 2020 #14 Vavien. dedi: Çünkü tüm oyun hataları konularına "oyun orijnal mi?" Yazan kişilerdensiniz. Düzgün bir öneriniz bile yok. Genişletmek için tıkla... Her oyun hatasına yazmıyorum. Sorunun ne olduğunu anlamaya çalışıyorum. Bende gıcık oluyorum öylelerine. Ama oyunun orijinal olup olmadığını bilmeden sorunu nereden anlayabilirim? Artı 0 Eksi
Vavien. dedi: Çünkü tüm oyun hataları konularına "oyun orijnal mi?" Yazan kişilerdensiniz. Düzgün bir öneriniz bile yok. Genişletmek için tıkla... Her oyun hatasına yazmıyorum. Sorunun ne olduğunu anlamaya çalışıyorum. Bende gıcık oluyorum öylelerine. Ama oyunun orijinal olup olmadığını bilmeden sorunu nereden anlayabilirim?
3 360388 Kilopat Katılım 17 Ağustos 2020 Mesajlar 6.455 Makaleler 19 Çözümler 8 4 Kasım 2020 #15 Chitoge Kirisaki dedi: Evet arkadaşımız bir korsan Karayipler'de gemisiyle gemi batırıyor yeter artık şunu sormayı bırakın ya. Genişletmek için tıkla... Forum kurallarını okumanızı tavsiye ederim. Korsana destek yok. Aman efendim Türkiye'de normalleşmişmiş. Beni ilgilendirmez. Korsana destek yok! Artı 0 Eksi
Chitoge Kirisaki dedi: Evet arkadaşımız bir korsan Karayipler'de gemisiyle gemi batırıyor yeter artık şunu sormayı bırakın ya. Genişletmek için tıkla... Forum kurallarını okumanızı tavsiye ederim. Korsana destek yok. Aman efendim Türkiye'de normalleşmişmiş. Beni ilgilendirmez. Korsana destek yok!
Chitoge Kirisaki Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Temmuz 2020 Mesajlar 5.527 Çözümler 25 Yer Nazilli. Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Technopat'ta gezinmek. 4 Kasım 2020 #16 360388 dedi: Forum kurallarını okumanızı tavsiye ederim. Korsana destek yok. Aman efendim Türkiye'de normalleşmişmiş. Beni ilgilendirmez. Korsana destek yok! Genişletmek için tıkla... Tamam kardeşim forum destek yok zaten biliyoruz hemen korsan mı? Diye sormayın artık yeter be. Artı 0 Eksi
360388 dedi: Forum kurallarını okumanızı tavsiye ederim. Korsana destek yok. Aman efendim Türkiye'de normalleşmişmiş. Beni ilgilendirmez. Korsana destek yok! Genişletmek için tıkla... Tamam kardeşim forum destek yok zaten biliyoruz hemen korsan mı? Diye sormayın artık yeter be.
3 360388 Kilopat Katılım 17 Ağustos 2020 Mesajlar 6.455 Makaleler 19 Çözümler 8 4 Kasım 2020 #17 Chitoge Kirisaki dedi: Tamam kardeşim forum destek yok zaten biliyoruz hemen korsan mı? Diye sormayın artık yeter be. Genişletmek için tıkla... İstediğimiz gibi sorarız ve seni ilgilendirmez. Artı 0 Eksi
Chitoge Kirisaki dedi: Tamam kardeşim forum destek yok zaten biliyoruz hemen korsan mı? Diye sormayın artık yeter be. Genişletmek için tıkla... İstediğimiz gibi sorarız ve seni ilgilendirmez.
Xredstyle Kilopat Katılım 4 Temmuz 2019 Mesajlar 1.416 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 4 Kasım 2020 #18 Chitoge Kirisaki dedi: Her şeye crack gözüyle bakmayalım bence artık kurlar bu şekilde giderse korsan oyun oynamak bu ülkede normalleşmeli. Genişletmek için tıkla... Bence de haklısınız hocam korsan normalleşiyor. Artı 0 Eksi
Chitoge Kirisaki dedi: Her şeye crack gözüyle bakmayalım bence artık kurlar bu şekilde giderse korsan oyun oynamak bu ülkede normalleşmeli. Genişletmek için tıkla... Bence de haklısınız hocam korsan normalleşiyor.
Chitoge Kirisaki Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Temmuz 2020 Mesajlar 5.527 Çözümler 25 Yer Nazilli. Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Technopat'ta gezinmek. 4 Kasım 2020 #19 360388 dedi: İstediğimiz gibi sorarız ve seni ilgilendirmez. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam bu beni alakadar etmez(!) Artı 0 Eksi
360388 dedi: İstediğimiz gibi sorarız ve seni ilgilendirmez. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam bu beni alakadar etmez(!)
Karındeşen Hectopat Katılım 17 Ağustos 2020 Mesajlar 3.193 Makaleler 3 Çözümler 1 Yer 4.Levent Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2020 #20 360388 dedi: Forum kurallarını okumanızı tavsiye ederim. Korsana destek yok. Aman efendim Türkiye'de normalleşmişmiş. Beni ilgilendirmez. Korsana destek yok! Genişletmek için tıkla... Sorabilir cracklerde bu olabiliyor sormaya hakkı var ise sorar. Artı 0 Eksi
360388 dedi: Forum kurallarını okumanızı tavsiye ederim. Korsana destek yok. Aman efendim Türkiye'de normalleşmişmiş. Beni ilgilendirmez. Korsana destek yok! Genişletmek için tıkla... Sorabilir cracklerde bu olabiliyor sormaya hakkı var ise sorar.