Metro İstanbul’da İnternet Erişimi Başladı!

Evdeki internetim 100 Mbit nabıcaz şimdi? Şükretmeye devam et sen 8 ile Instagram hikayesi açarsan metroda namaz kılıp şükredersin artık.

Metroya zaten film indirmek için girmeyeceksin zaten story açması gayet yeterli, fakat sen 100 Mbit internet için gidip sokakta namaz kılabilirsin o kişi için.
Buna kızgın atan iki süper zeka neyine sinirlendi bu haberin acaba? Şimdi 8 Mbit yarın 80 Mbit olur önemli olan başlangıcı yapmaları altyapıyı kurmaları.

Aman canım öyle şey olur mu metro internet yeri zaten orada izleyecekler şeylerini falan 😜
 
Tüm toplu ulaşım araçlarına ve kaliteli bir şekilde (hem hız hem bant genişliği) ulaşmasını temenni ediyorum. (Belediye otobüslerinde zaten İBB Wi-Fi vardı ama kullanışlılığı tartışılır.
 
En fazla kaç dakika kalıyorsunuz abartmaya gerek yok. 100/100 olsa ne yapacaksınız Video falan mı atacaksınız Youtube'a?
Instagram için değilde WhatsApp, Twitter ve Spotify gibi uygulamaların kullanımı için daha uygun ve yeterli.
Çerçeveyi büyütürsek çoğunluk hala 16mb kullanıyor.
Memnun muyum? Hayır. Umrumda mı? Hayır.
 
Bu değerleri ev interneti kullanarak alamayan arkadaşlar var verilen bu değerler neden bu kadar küçümsenmiş anlamadım sonuçta metroya biniyorsunuz metro üzerinden oyun indirecek veya 1080p video falan izlemeyeceksiniz küçük bir zaman geçirmek için gayet ideal bir hız.
 

Geri
Yukarı