Çözüldü Metro: Last Light ile Redux arasındaki fark nedir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

KingStannis

Hectopat
Makaleler
1
Yer
İstanbul
Arkadaşlar, şimdi Steam hesabımda ücretsiz dağıttığı Last Light Definitive Edition var. Epic Games hesabımda ise Redux'u var. Arasındaki fark grafik falan mı, yoksa oynanış da değişiyor mu? Hangisi oynanmalı?

Çözüm
Arkadaşlar, şimdi Steam hesabımda ücretsiz dağıttığı last light Definitive Edition var. Epic Games hesabımda ise Redux'u var. Arasındaki fark grafik falan mı, yoksa oynanış da değişiyor mu? Hangisi oynanmalı?

Last Light grafik olarak Redux'tan daha düşük, farkları genel olarak bu alacaksan daha iyi grafikli olan Redux'u alman daha iyi olur.
Arkadaşlar, şimdi Steam hesabımda ücretsiz dağıttığı last light Definitive Edition var. Epic Games hesabımda ise Redux'u var. Arasındaki fark grafik falan mı, yoksa oynanış da değişiyor mu? Hangisi oynanmalı?

Last Light grafik olarak Redux'tan daha düşük, farkları genel olarak bu alacaksan daha iyi grafikli olan Redux'u alman daha iyi olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Oynanış değişmiyor. Performans ve grafik iyileştirmeleri var.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Teşekkürler hepinize arkadaşlar. Bende aslında şuan ikisi de yüklü. Fakat bilemediğim için sormak istedim. Normal Last Light'ı oynadım. Redux'u da oynayacağım. Hangisi daha iyi performans verirse onunla devam ederim artık.

Konu biraz geçmiş ama bende de aynı durum, Steam'de bedava verilen last light var, Epic'te de Redux sürümü var, sonuçta, Total'de hangisi oynanmalı. (Steam'de başarım falan var oradan mı oynasam diye düşündüm çünkü, hem profilde falan da gözüküyor ya, cevaplarınızı bekliyorum)

Technopat Haberler

Geri
Yukarı