Metro: Last Light karakter yere düşünce siyah ekranda kalıyor

İşletim sistemi
Windows 10

Hermitus

Hectopat
Katılım
2 Mart 2021
Mesajlar
1.613
Makaleler
3
Çözümler
4
Metro: Last Light (Epic Games'in vermiş olduğu) oynarken birden kapanıyor. Kapandığı bölüm bir tane boss var duvarlara çarparak yendiğimiz. O tam tüm duvarları kırıyor sonra girdap bizi içine çektikten sonra karakter yere düşünce siyah ekran oluyor ve oyun aniden kapanıyor. Yazıyı yazarken tekrar girmeyi denedim ve şu an oyuna bile girmiyor, siyah ekranda kalıyor.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Metro: Last Light (Epic Games'in vermiş olduğu) oynarken birden kapanıyor. kapandığı bölüm bir tane boss var duvarlara çarparak yendiğimiz. O tam tüm duvarları kırıyor sonra girdap bizi içine çektikten sonra karakter yere düşünce siyah ekran oluyor ve oyun aniden kapanıyor. Yazıyı yazarken tekrar girmeyi denedim ve şu an oyuna bile girmiyor, siyah ekranda kalıyor.

Oyun dosyalarında sorun olabilir. Belki diğer bölümü dosya eksikliğinden yükleyemiyordur. Dosyaları doğrulamayı denediniz mi?
 
Dosyaları doğruladım oyun açıldı ama dediğim yerde gene kapandı.

Vallahi hocam belki size zor gelebilir ama oyunu silip geri yüklemeyi deneyebilirsiniz. NVIDIA ekran kartı kullanıyorsunuz. Metro için ekran kartı ya da sürücüsünün bir problem yaşatacağını düşünmüyorum.
 

Geri
Yukarı