Metro: Last Light Redux açıldıktan sonra kapanıyor

İşletim sistemi
Windows 10

AesgAziz

Kilopat
Epic Games'den Metro: Last Light Redux aldım. Oyun açıldığında önce bir intro girişi geliyor sonra introyu geçmek için e'ye basınız diye uyarı geliyor bastığım zaman oyun kapanıp beni masaüstüne atıyor. Dosya doğrulaması yaptım işe yaramadı sistemim oyunu oynamak için fazlasıyla yeterli.

Son düzenleyen: Moderatör:
Epic Games'den metro: Last light Redux aldım. Oyun açıldığında önce bir intro girişi geliyor sonra introyu geçmek için E'ye basınız diye uyarı geliyor bastığım zaman oyun kapanıp beni masaüstüne atıyor. Dosya doğrulaması yaptım işe yaramadı sistemim oyunu oynamak için fazlasıyla yeterli.

Bildiğim kadarıyla Xbox Game Bar da oyun yakalama ile ilgili bir ayar vardı. O açıkken oyuna girince kapanıyordu. Aynı durum bende de oldu ve o ayarı bulup kapattım. Sorun ortadan kalktı.
Bildiğim kadarıyla Xbox Game Bar da oyun yakalama ile ilgili bir ayar vardı. O açıkken oyuna girince kapanıyordu. Aynı durum bende de oldu ve o ayarı bulup kapattım. Sorun ortadan kalktı.
Oyun içi yer paylaşımı ayarıymış. Geforce Experience programı üzerinden kapatabilirsiniz.

Güvenli modda oyunu açmayı dener misin?

Açtım hiçbir işe yaramadı.

Oyun içi yer paylaşımı ayarıymış. GeForce Experience programı üzerinden kapatabilirsiniz.

Game bardan nasıl kapacatağım? Bir de GeForce Experience programını kuramıyorum hata veriyor sanırım sadece video kaydetmeye yarıyormuş.

Açtım hiçbir işe yaramadı.

Game bardan nasıl kapacatağım? Bir de GeForce Experience programını kuramıyorum hata veriyor sanırım sadece video kaydetmeye yarıyormuş.
Geforce Experience den kapatılıyor. Video kaydetmek tek işlevi değil otomatik ekran kartı sürüm güncellemesi, oyunlara en uygun ayarı otomatik yapma ve düzenleme gibi işlevleri var. Neden kuramadığınızı bilemiyorum

Epic Games'den metro: Last light Redux aldım. Oyun açıldığında önce bir intro girişi geliyor sonra introyu geçmek için E'ye basınız diye uyarı geliyor bastığım zaman oyun kapanıp beni masaüstüne atıyor. Dosya doğrulaması yaptım işe yaramadı sistemim oyunu oynamak için fazlasıyla yeterli.

Bana monitöre OC yaptıktan sonra öyle olmuştu.
Yaptı iseniz geri alın orijinal Hz sine düzelir.

Metro Last Light'ın kurulu olduğu bölüme gelin ve Metro Last Light dosyasına girin, ondan sonra pc dosyasına ve oradan da redist dosyasına D311Install dosyasına girin ve D311Install uygulamasına tıklayıp kurun.Emin değilim ama belki çözülür.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı