Metro Last Light Redux açılmıyor

ayasli

Hectopat
Merhabalar öncelikle. Oyunumu Steam üzerinden başlatmak istediğim zaman ekteki hatayı alıyorum, her iki seçenekte de oyun açılmıyor. Oyunçeviri'nin Türkçe yaması kurulu oyunumda. Oyun girişi oynatacak kadar açıldıktan sonra oyun kapandı ve bu hatayı aldım.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2.png
    Screenshot_2.png
    3,3 KB · Görüntüleme: 205
Son düzenleyen: Moderatör:
1) Oyunu nereden aldınız?
2) C diskine gir, kullanıcılara gir, bilgisayarı kurduğun ismine tıkla, appdata, local, Buraya geldikten sonra 4A Games klasörünü sil ve oyuna tekrardan gir. Oyuna çift tıklayınca yine aynı hata çıkabilir hayır dedikten sonra oyuna girecek. Sonrasında tekrar çıkış yapıp girdiğinde hiçbir hata almadan girebilirsin oyununa.

Son düzenleme:
Artı -3 Eksi
1) Oyunu nereden aldınız?
2) C diskine gir, kullanıcılara gir, bilgisayarı kurduğun ismine tıkla, appdata, local, Buraya geldikten sonra 4A Games klasörünü sil ve oyuna tekrardan gir. Oyuna çift tıklayınca yine aynı hata çıkabilir hayır dedikten sonra oyuna girecek. Sonrasında tekrar çıkış yapıp girdiğinde hiçbir hata almadan girebilirsin oyununa.
Yazdığım gibi Steam'den yeni aldım. Söylediklerinizi yaptım lakin hata hala devam ediyor.
Türkçe yamadan kaynaklı bir soruna benziyor. 'Evet' veya 'Hayır' demeyi dener misiniz?
Yazdığım gibi her ikisine bastığımda da oyun başlatılmıyor hocam.

Hata türkçe yamadan kaynaklı sanırım, yamayı kaldırıp hayıra bastığımda oyun açıldı fakat yamayı yeniden kurunca açılmadı. Kullanabileceğim farklı bir yama biliyor musunuz ?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı