4 426733 Hectopat Katılım 11 Şubat 2021 Mesajlar 1.023 Çözümler 2 13 Haziran 2024 #11 Jroz dedi: Maalesef oynayamadım hocam türkçe yama bulamadığım için. Genişletmek için tıkla... Türkçe yaması var daha bir kaç hafta önce Epic üzerinden bitirdim. Metro Last Light Redux (Epic Games) Türkçe Yama Metro Last Light Redux (Epic Games) Türkçe Yama Oyun Bilgileri ve Yasal Bilgiler • Moskova Metro'sunun derinliklerine dal - 60 www.oyunceviri.net
Jroz dedi: Maalesef oynayamadım hocam türkçe yama bulamadığım için. Genişletmek için tıkla... Türkçe yaması var daha bir kaç hafta önce Epic üzerinden bitirdim. Metro Last Light Redux (Epic Games) Türkçe Yama Metro Last Light Redux (Epic Games) Türkçe Yama Oyun Bilgileri ve Yasal Bilgiler • Moskova Metro'sunun derinliklerine dal - 60 www.oyunceviri.net
J Jettaq Decapat Katılım 8 Ocak 2023 Mesajlar 292 13 Haziran 2024 #12 426733 dedi: Türkçe yaması var daha bir kaç hafta önce Epic üzerinden bitirdim. Metro Last Light Redux (Epic Games) Türkçe Yama Metro Last Light Redux (Epic Games) Türkçe Yama Oyun Bilgileri ve Yasal Bilgiler • Moskova Metro'sunun derinliklerine dal - 60 www.oyunceviri.net Genişletmek için tıkla... güvenli mi?
426733 dedi: Türkçe yaması var daha bir kaç hafta önce Epic üzerinden bitirdim. Metro Last Light Redux (Epic Games) Türkçe Yama Metro Last Light Redux (Epic Games) Türkçe Yama Oyun Bilgileri ve Yasal Bilgiler • Moskova Metro'sunun derinliklerine dal - 60 www.oyunceviri.net Genişletmek için tıkla... güvenli mi?
4 426733 Hectopat Katılım 11 Şubat 2021 Mesajlar 1.023 Çözümler 2 14 Haziran 2024 #13 Jettaq dedi: güvenli mi? Genişletmek için tıkla... Önceden'de kullanmıştım herhangi bir sorun yaşamadım.
Jettaq dedi: güvenli mi? Genişletmek için tıkla... Önceden'de kullanmıştım herhangi bir sorun yaşamadım.
jzxpse Centipat Katılım 26 Mart 2024 Mesajlar 338 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2024 #14 Musty16 dedi: Hocam konuyu hortlatıyorum ama son olarak hangı yamayı kurdunuz ben de Türkçe yama arıyorum oyun ıcın Genişletmek için tıkla... Hocam bu yama ile oynamaktayım şu an Epic için, Steam versiyonuda mevcut hiçbir sıkıntısı yok keyifli oyunlar Metro Last Light Redux (Epic Games) Türkçe Yama
Musty16 dedi: Hocam konuyu hortlatıyorum ama son olarak hangı yamayı kurdunuz ben de Türkçe yama arıyorum oyun ıcın Genişletmek için tıkla... Hocam bu yama ile oynamaktayım şu an Epic için, Steam versiyonuda mevcut hiçbir sıkıntısı yok keyifli oyunlar Metro Last Light Redux (Epic Games) Türkçe Yama
5 599108 Kilopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 16 Kasım 2022 Mesajlar 11.904 Çözümler 23 4 Ağustos 2024 #15 jzxpse dedi: Metro Last Light Redux (Epic Games) Türkçe Yama Genişletmek için tıkla... Bu Steam icin uyumlu mu?
jzxpse dedi: Metro Last Light Redux (Epic Games) Türkçe Yama Genişletmek için tıkla... Bu Steam icin uyumlu mu?
jzxpse Centipat Katılım 26 Mart 2024 Mesajlar 338 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2024 #16 599108 dedi: Bu Steam icin uyumlu mu? Genişletmek için tıkla... Epic için o Metro Last Light Redux Türkçe Yama v2.0 Bu linkteki Steam için olanı, yamanın üzerinden uzun zaman geçmiş fakat bir sıkıntı olacağını sanmam, onun haricinde çevirisi tam, hala çalışıyorsa üzmez keyifle oynarsın.
599108 dedi: Bu Steam icin uyumlu mu? Genişletmek için tıkla... Epic için o Metro Last Light Redux Türkçe Yama v2.0 Bu linkteki Steam için olanı, yamanın üzerinden uzun zaman geçmiş fakat bir sıkıntı olacağını sanmam, onun haricinde çevirisi tam, hala çalışıyorsa üzmez keyifle oynarsın.
vega61 Yoctopat Katılım 26 Şubat 2025 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2025 #17 Oyunceviri.com'daki yamayı yüklüyorum ama oyuna girmiyor bu sefer, yamayı kaldırınca giriyor son güncel yamayı indirdim olmuyor.
Oyunceviri.com'daki yamayı yüklüyorum ama oyuna girmiyor bu sefer, yamayı kaldırınca giriyor son güncel yamayı indirdim olmuyor.