NightWasTaken Femtopat Katılım 21 Mayıs 2021 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mayıs 2021 #1 Metro: Last Light Redux da rhino bosundan sonraki katscaneden sonra oyun kapanıyor. Ondan sonra girmemde safe mode da çalıştır falan yazıyor. Giriyorum bosu yendien kesiyorum. Oyun kat scaneden sonra yine çöküyor. Son düzenleyen: Moderatör: 21 Mayıs 2021
Metro: Last Light Redux da rhino bosundan sonraki katscaneden sonra oyun kapanıyor. Ondan sonra girmemde safe mode da çalıştır falan yazıyor. Giriyorum bosu yendien kesiyorum. Oyun kat scaneden sonra yine çöküyor.
ensareis Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Eylül 2020 Mesajlar 2.926 Makaleler 18 Çözümler 44 Yer Şemdinli, Hakkari 21 Mayıs 2021 #2 Tahmin edeyim: Epic Games üzerinden oynuyorsun. Sorun Epic ile alakalı olabilir. Artı 0 Eksi
KS KS NightWasTaken Femtopat Katılım 21 Mayıs 2021 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mayıs 2021 #3 Epic Games,den almadım. Steam oyunu. Artı 0 Eksi
ensareis Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Eylül 2020 Mesajlar 2.926 Makaleler 18 Çözümler 44 Yer Şemdinli, Hakkari 21 Mayıs 2021 #4 NightWasTaken dedi: Epic Games,den almadım. Steam oyunu. Genişletmek için tıkla... Ben de Epic'te benzer bir hata almıştım. Artı 0 Eksi
NightWasTaken dedi: Epic Games,den almadım. Steam oyunu. Genişletmek için tıkla... Ben de Epic'te benzer bir hata almıştım.