F FeWury Decapat Katılım 5 Eylül 2022 Mesajlar 109 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2023 #1 Arkadaşlar selam metro için Türkçe yama kuracakken metronun olduğu dosyayi bulamıyor bilgisayarda 2 oturum var benim kullandigim oturumu açmıyor diğer oturumu açıyor orada da gözükmüyor Epic'ten indirdim oyunu nasıl çözeceğim bu sorunu sinir oldum. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Şubat 2023
Arkadaşlar selam metro için Türkçe yama kuracakken metronun olduğu dosyayi bulamıyor bilgisayarda 2 oturum var benim kullandigim oturumu açmıyor diğer oturumu açıyor orada da gözükmüyor Epic'ten indirdim oyunu nasıl çözeceğim bu sorunu sinir oldum.
Çözüm F F FeWury 21 Mart 2023 UmutMillward dedi: Çözebildiniz mi bende de exodus da var aynı sorun Steam'den aldım Genişletmek için tıkla... Diğer oturumada yükledim oyunu gözüktü sonra. Böyle çözdüm problemi.
UmutMillward dedi: Çözebildiniz mi bende de exodus da var aynı sorun Steam'den aldım Genişletmek için tıkla... Diğer oturumada yükledim oyunu gözüktü sonra. Böyle çözdüm problemi.
LeonS.Kennedy Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Temmuz 2017 Mesajlar 2.233 Makaleler 1 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2023 #2 Oyunun dizinini seçme seçeneği yok mu? Artı 0 Eksi
KS KS F FeWury Decapat Katılım 5 Eylül 2022 Mesajlar 109 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2023 #3 LeonS.Kennedy dedi: Oyunun dizinini seçme seçeneği yok mu? Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
LeonS.Kennedy Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Temmuz 2017 Mesajlar 2.233 Makaleler 1 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2023 #4 FeWury dedi: Eki Görüntüle 1653390 Genişletmek için tıkla... Manuel arama kısmından metro.exe'yi seçeceksin. Oyunun kurulu olduğu yerdeki metro.exe yani... Artı 0 Eksi
FeWury dedi: Eki Görüntüle 1653390 Genişletmek için tıkla... Manuel arama kısmından metro.exe'yi seçeceksin. Oyunun kurulu olduğu yerdeki metro.exe yani...
KS KS F FeWury Decapat Katılım 5 Eylül 2022 Mesajlar 109 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2023 #5 LeonS.Kennedy dedi: Manuel arama kısmından metro.exe'yi seçeceksin. Oyunun kurulu olduğu yerdeki metro.exe yani... Genişletmek için tıkla... Gözükmüyor işte sıkıntı da tam olarak bu. Artı 0 Eksi
LeonS.Kennedy dedi: Manuel arama kısmından metro.exe'yi seçeceksin. Oyunun kurulu olduğu yerdeki metro.exe yani... Genişletmek için tıkla... Gözükmüyor işte sıkıntı da tam olarak bu.
LeonS.Kennedy Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Temmuz 2017 Mesajlar 2.233 Makaleler 1 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2023 #6 FeWury dedi: Gözükmüyor işte sıkıntı da tam olarak bu. Genişletmek için tıkla... metro.exe mi gözükmüyor? Artı 0 Eksi
FeWury dedi: Gözükmüyor işte sıkıntı da tam olarak bu. Genişletmek için tıkla... metro.exe mi gözükmüyor?
KS KS F FeWury Decapat Katılım 5 Eylül 2022 Mesajlar 109 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2023 #7 LeonS.Kennedy dedi: metro.exe mi gözükmüyor? Genişletmek için tıkla... Metro dosyasına dair hiçbir şey yok hocam artik Steam'den alacağım veya diğer oturuma da yüklesem olur mu onu düşünüyorum. Artı 0 Eksi
LeonS.Kennedy dedi: metro.exe mi gözükmüyor? Genişletmek için tıkla... Metro dosyasına dair hiçbir şey yok hocam artik Steam'den alacağım veya diğer oturuma da yüklesem olur mu onu düşünüyorum.
LeonS.Kennedy Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Temmuz 2017 Mesajlar 2.233 Makaleler 1 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2023 #8 FeWury dedi: Metro dosyasına dair hiçbir şey yok hocam artik Steam'den alacağım veya diğer oturuma da yüklesem olur mu onu düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam korsan herhalde? Korsan ise virüs programın dosyaları silmiştir. Artı 0 Eksi
FeWury dedi: Metro dosyasına dair hiçbir şey yok hocam artik Steam'den alacağım veya diğer oturuma da yüklesem olur mu onu düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam korsan herhalde? Korsan ise virüs programın dosyaları silmiştir.
KS KS F FeWury Decapat Katılım 5 Eylül 2022 Mesajlar 109 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2023 #9 LeonS.Kennedy dedi: Hocam korsan herhalde? Korsan ise virüs programın dosyaları silmiştir. Genişletmek için tıkla... Değil Epic Games'ten. FeWury dedi: Değil Epic Games'ten. Genişletmek için tıkla... Sıkıntı dosyayı seçme ekranında diğer oturumu açması. Artı 0 Eksi
LeonS.Kennedy dedi: Hocam korsan herhalde? Korsan ise virüs programın dosyaları silmiştir. Genişletmek için tıkla... Değil Epic Games'ten. FeWury dedi: Değil Epic Games'ten. Genişletmek için tıkla... Sıkıntı dosyayı seçme ekranında diğer oturumu açması.
LeonS.Kennedy Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Temmuz 2017 Mesajlar 2.233 Makaleler 1 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2023 #10 FeWury dedi: Değil Epic Games'ten. Sıkıntı dosyayı seçme ekranında diğer oturumu açması. Genişletmek için tıkla... Türkçe Yama kurulumunun oturum ile bir ilgisi yok. Artı 0 Eksi
FeWury dedi: Değil Epic Games'ten. Sıkıntı dosyayı seçme ekranında diğer oturumu açması. Genişletmek için tıkla... Türkçe Yama kurulumunun oturum ile bir ilgisi yok.