F FeWury Decapat Katılım 5 Eylül 2022 Mesajlar 109 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2023 #1 Arkadaşlar selam metro için Türkçe yama kuracakken metronun olduğu dosyayi bulamıyor bilgisayarda 2 oturum var benim kullandigim oturumu açmıyor diğer oturumu açıyor orada da gözükmüyor Epic'ten indirdim oyunu nasıl çözeceğim bu sorunu sinir oldum. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Şubat 2023
Arkadaşlar selam metro için Türkçe yama kuracakken metronun olduğu dosyayi bulamıyor bilgisayarda 2 oturum var benim kullandigim oturumu açmıyor diğer oturumu açıyor orada da gözükmüyor Epic'ten indirdim oyunu nasıl çözeceğim bu sorunu sinir oldum.
Çözüm F F FeWury 21 Mart 2023 UmutMillward dedi: Çözebildiniz mi bende de exodus da var aynı sorun Steam'den aldım Genişletmek için tıkla... Diğer oturumada yükledim oyunu gözüktü sonra. Böyle çözdüm problemi.
UmutMillward dedi: Çözebildiniz mi bende de exodus da var aynı sorun Steam'den aldım Genişletmek için tıkla... Diğer oturumada yükledim oyunu gözüktü sonra. Böyle çözdüm problemi.
U UmutMillward Femtopat Katılım 15 Şubat 2023 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mart 2023 #11 FeWury dedi: Değil Epic Games'ten. Sıkıntı dosyayı seçme ekranında diğer oturumu açması. Genişletmek için tıkla... çözebildiniz mi bende de exodus da var aynı sorun steamdan aldım Artı 0 Eksi
FeWury dedi: Değil Epic Games'ten. Sıkıntı dosyayı seçme ekranında diğer oturumu açması. Genişletmek için tıkla... çözebildiniz mi bende de exodus da var aynı sorun steamdan aldım
KS KS F FeWury Decapat Katılım 5 Eylül 2022 Mesajlar 109 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mart 2023 #12 UmutMillward dedi: Çözebildiniz mi bende de exodus da var aynı sorun Steam'den aldım Genişletmek için tıkla... Diğer oturumada yükledim oyunu gözüktü sonra. Böyle çözdüm problemi. Artı 0 Eksi Çözüm
UmutMillward dedi: Çözebildiniz mi bende de exodus da var aynı sorun Steam'den aldım Genişletmek için tıkla... Diğer oturumada yükledim oyunu gözüktü sonra. Böyle çözdüm problemi.