Metro Last Light Redux Ücretsiz Oldu

Bu oyun metro 2033 Redux ile aynı hikayeye mi sahip?

Onun devamı.

Last Light ile Last Light Redux arasında ne fark var bu arada? Ya da tam oyun sırasını bilen varsa yazabilir mi? Az önce internette satın almak için Steam'e girmiştim. 6 TL olduğunu görünce sevindim daha sonra ücretsiz oldu diye bir haber gördüm. Eski haber sandım, değilmiş :)
GOG ne bu arada?

Onun devamı.

Last Light ile Last Light Redux arasında ne fark var bu arada? Ya da tam oyun sırasını bilen varsa yazabilir mi? Az önce internette satın almak için Steam'e girmiştim. 6 TL olduğunu görünce sevindim daha sonra ücretsiz oldu diye bir haber gördüm. Eski haber sandım, değilmiş :)
GOG ne bu arada?
Hocam Redux sürümler optimizasyon ve grafiksel iyileştirmeler yapılmış sürümdür. Hikaye aynı, değişmiyor.

Onun devamı.

GOG ne bu arada?

2033-2034. metro Last Light 2034'de geçiyor. GOG ise cdprred in oyun platformu.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı