Daha fazla
Keşke bilgisayarım açsa da oynasam, neyse güzel oyun yine.
Grafiksel iyileştirme.Hocam Metro: 2033 ve Metro: 2033 Redux arasında ne fark var?
Devamı denilebilir.Bu oyun Metro 2033 Redux ile aynı hikayeye mi sahip ?
Hocam 2033 çok karanlık bir oyundu yani normalden fazla karanlık. Sonra ışıkları düzelttiler bir de grafikleri iyileştirdiler.Hocam Metro: 2033 ve Metro: 2033 Redux arasında ne fark var?
Ben bilerek Steam'den almıştım. Ne bileyim, oyunlarımın tek bir platformda tercihen Steam'de durmasını daha çok tercih ediyorum.İlk 2 oyunu sonbahar indirimlerinde Steam'den almıştım, üzüldüm paramın gittiğine ama pişman değilim.
Bu oyun metro 2033 Redux ile aynı hikayeye mi sahip?
Hocam Redux sürümler optimizasyon ve grafiksel iyileştirmeler yapılmış sürümdür. Hikaye aynı, değişmiyor.Onun devamı.
Last Light ile Last Light Redux arasında ne fark var bu arada? Ya da tam oyun sırasını bilen varsa yazabilir mi? Az önce internette satın almak için Steam'e girmiştim. 6 TL olduğunu görünce sevindim daha sonra ücretsiz oldu diye bir haber gördüm. Eski haber sandım, değilmiş
GOG ne bu arada?
Onun devamı.
Last Light ile Last Light Redux arasında ne fark var bu arada? Ya da tam oyun sırasını bilen varsa yazabilir mi? Az önce internette satın almak için Steam'e girmiştim. 6 TL olduğunu görünce sevindim daha sonra ücretsiz oldu diye bir haber gördüm. Eski haber sandım, değilmiş
GOG ne bu arada?
Hocam Redux sürümler optimizasyon ve grafiksel iyileştirmeler yapılmış sürümdür. Hikaye aynı, değişmiyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.