C cankurt225 Hectopat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 83 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2021 #1 Selamlar metro: Last Light'ta eskiden alamdığım ama şu anda starting safe mode hatası geliyor. Evet de hayır da desem açılıp siyah ekranda kapanıyor.
Selamlar metro: Last Light'ta eskiden alamdığım ama şu anda starting safe mode hatası geliyor. Evet de hayır da desem açılıp siyah ekranda kapanıyor.
rofl Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Kasım 2019 Mesajlar 8.322 Makaleler 56 Çözümler 172 Yer Kahramanmaraş Daha fazla Sistem Özellikleri MacBook Pro M1 Pro 14' • i5 13400F 4060 Ti • Magic Mouse • Aerox 3 Cinsiyet Erkek Meslek Design Engineer 21 Ocak 2021 #2 Dosya doğrulama yapmayı deneyin. Eğer olmazsa: NVIDIA PhysX System Software manuel olarak internetten yükledim oldu. Genişletmek için tıkla... Çözümünü deneyin. Bu da mı işe yaramadı? O zaman alttaki dosyayı çalıştırın: Steam>SteamApps>common>Metro Last Light> MetroLLBenchMark.exe Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
Dosya doğrulama yapmayı deneyin. Eğer olmazsa: NVIDIA PhysX System Software manuel olarak internetten yükledim oldu. Genişletmek için tıkla... Çözümünü deneyin. Bu da mı işe yaramadı? O zaman alttaki dosyayı çalıştırın: Steam>SteamApps>common>Metro Last Light> MetroLLBenchMark.exe Genişletmek için tıkla...
Alonedaravi Centipat Katılım 18 Ocak 2021 Mesajlar 193 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2021 #3 Aynı sorunu Epic Games'in bedava verdiği metro 2033 Redux'ta yaşıyorum safe mode hatası veriyor evet veya hayır desemde introdan sonra cöküyor. Silip yükledim, doğrulama yaptım PhysX yükledim düzelmedi. Artı 0 Eksi
Aynı sorunu Epic Games'in bedava verdiği metro 2033 Redux'ta yaşıyorum safe mode hatası veriyor evet veya hayır desemde introdan sonra cöküyor. Silip yükledim, doğrulama yaptım PhysX yükledim düzelmedi.
KS KS C cankurt225 Hectopat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 83 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2021 #4 rofl dedi: Dosya doğrulama yapmayı deneyin. Eğer olmazsa: Çözümünü deneyin. Bu da mı işe yaramadı? O zaman alttaki dosyayı çalıştırın: Genişletmek için tıkla... Oyun korsan indirdim. Artı 0 Eksi
rofl dedi: Dosya doğrulama yapmayı deneyin. Eğer olmazsa: Çözümünü deneyin. Bu da mı işe yaramadı? O zaman alttaki dosyayı çalıştırın: Genişletmek için tıkla... Oyun korsan indirdim.
Graiden Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2019 Mesajlar 3.118 Çözümler 9 21 Ocak 2021 #5 cankurt225 dedi: Oyun korsan indirdim. Genişletmek için tıkla... Korsana destek vermiyoruz. Konu kapatılmazsa yardım ederiz yukarıdaki çözümleri deneyebilirsiniz. Artı 0 Eksi
cankurt225 dedi: Oyun korsan indirdim. Genişletmek için tıkla... Korsana destek vermiyoruz. Konu kapatılmazsa yardım ederiz yukarıdaki çözümleri deneyebilirsiniz.
KS KS C cankurt225 Hectopat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 83 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2021 #6 rofl dedi: Dosya doğrulama yapmayı deneyin. Eğer olmazsa: Çözümünü deneyin. Bu da mı işe yaramadı? O zaman alttaki dosyayı çalıştırın: Genişletmek için tıkla... Hocam oyun korsan ve pysx yükledim olmadı başak çözüm var mı acaba? Graiden dedi: Korsana destek vermiyoruz. Konu kapatılmazsa yardım ederiz yukarıdaki çözümleri deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Denedim hocam ama olmadı. rofl dedi: Dosya doğrulama yapmayı deneyin. Eğer olmazsa: Çözümünü deneyin. Bu da mı işe yaramadı? O zaman alttaki dosyayı çalıştırın: Genişletmek için tıkla... Benchmark açıldıktan sonra ne yapayım? Ne yapmam gerek? Küçük bir arayüz açılıyor. Artı 0 Eksi
rofl dedi: Dosya doğrulama yapmayı deneyin. Eğer olmazsa: Çözümünü deneyin. Bu da mı işe yaramadı? O zaman alttaki dosyayı çalıştırın: Genişletmek için tıkla... Hocam oyun korsan ve pysx yükledim olmadı başak çözüm var mı acaba? Graiden dedi: Korsana destek vermiyoruz. Konu kapatılmazsa yardım ederiz yukarıdaki çözümleri deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Denedim hocam ama olmadı. rofl dedi: Dosya doğrulama yapmayı deneyin. Eğer olmazsa: Çözümünü deneyin. Bu da mı işe yaramadı? O zaman alttaki dosyayı çalıştırın: Genişletmek için tıkla... Benchmark açıldıktan sonra ne yapayım? Ne yapmam gerek? Küçük bir arayüz açılıyor.