Oyun Metro Saga Bundle Steam'de 57,23TL

Makaleler
4
Yer
Ankara
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 4060TI 8GB, Ryzen 5 5600, 16 GB DDR4 3200Mhz CL16 RAM, ASUS A320M-F, Snowman M200, Aego Gamegaraj 650W PSU
Meslek
Öğrenci
Exodus'u çok oynamak istiyorum ama ilk oyunu bir geçemedim bir türlü sarmıyor.
İlk 2 oyunu almadan sadece son oyunu alsak olmaz mı? Fiyatta çok iyi, sırf exodus için bile alınır.
İlk 2 oyunla fazla alakası yok ama eski oyunlardaki karakterler var.

Exodus'u çok oynamak istiyorum ama ilk oyunu bir geçemedim bir türlü sarmıyor.
İlk 2 oyunu almadan sadece son oyunu alsak olmaz mı? Fiyatta çok iyi, sırf exodus için bile alınır.
Hocam bende sizin gibiydim. İlk oyunu bir kere denemiş sonra sıkılıp 4 yıl salmıştım. Sonra zorlaya zorlaya oynadım ve 2033'den çok keyif aldım. Oyun ilerledikçe açılıyor. Last Light yine fena değil. Daha Exodus'a geçemedim ben.
Özellikle kütüphane bölümü çok iyiydi.

Hocam bende sizin gibiydim. İlk oyunu bir kere denemiş sonra sıkılıp 4 yıl salmıştım. Sonra zorlaya zorlaya oynadım ve 2033'ten çok keyif aldım. Oyun ilerledikçe açılıyor. Last light yine fena değil. Daha Exodus'a geçemedim ben.
özellikle kütüphane bölümü çok iyiydi.

İlk oyunu 4 saat oynadım 2 kere başlayarak.
Exodus sanırım diğerleriyle pek alakalı değilmiş bunu öğrendiğim iyi oldu. 😀

İlk 2 oyunla fazla alakası yok ama eski oyunlardaki karakterler var.
Bunu öğrendiğim iyi oldu, sağolun. Exodus mesaisine başlayalım yavaştan. 🙂

Hocam bende sizin gibiydim. İlk oyunu bir kere denemiş sonra sıkılıp 4 yıl salmıştım. Sonra zorlaya zorlaya oynadım ve 2033'ten çok keyif aldım. Oyun ilerledikçe açılıyor. Last light yine fena değil. Daha Exodus'a geçemedim ben.
özellikle kütüphane bölümü çok iyiydi.

Ah o kütüphane bölümü ne zorlandım orada. İzbandut gibi heriflerle saklambaç oynuyordum resmen. En son hile açıp hepsini taramıştım 😀

@jhnnwman Saga Bundle olanını alın. Saga Bundle paketinde her şey dahil ve 1 TL daha ucuz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı