Metro serisi devam edecek mi?

Tahminim sıradaki oyunda 2 ana karakter Anna ve Artyom olur ikisi arasında geçişli anlatım tadından yenmez.
Anna ve Artyom ile GTA 5 tarzında (karakter değişimi) Moskova'da kalmış insanları kurtarma yada dünyanın başka bir yerlerine seyehat hikayesi olsa efsane ötesi olur.

Dediğiniz gibi yok saymışlardı sonları. Tekrar öyle yapacaklarını sanmıyorum. Metro oyunu gelse bile artyom olarak değil başka bir karakterle oynayacağımızı düşünüyorum.

Gelirse bile artyom karakteriyle olmaz, Exodus'un halihazırda başka karakterle ilgili DLC'leri var. Bence bunu yaparak artyomsuz bir metro oyununa hazırlık yaptılar.

Artyomsuz da sarmaz ya.
Anna ve artyom ile GTA 5 tarzında (karakter değişimi) Moskova'da kalmış insanları kurtarma ya da dünyanın başka bir yerlerine seyahat hikayesi olsa efsane ötesi olur.

Oyunun serisini bitirdim ama han-hunter ve artyormun babasına ne oluyor onun hakkında bir detay var mıydı oyunda kaçırmış olabilirim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı