Metro serisi kitapları tekli kitaplar ile set arasında fark var mıdır?

KOD348

Decapat
Daha fazla  
  1. Metro kutulu set 3 kitaptaki kitaplar ile tekli satılanların arasında bir fark var mı? (kapakları farklı olduğundan merak ettim)
  2. Metro kutulu set 3 kitap ile metro triloji arasında ne fark var? Çünkü biri 1500 sayfa civarı, biri 944 sayfa. Hikayeye bir ekleme/çıkartma yapılmış mı? Fiyatları aynı olduğundan hangisini alacağıma karar veremedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tek cilt olanın arkasında ''Hikayeye bambaşka bir anlam kazandıracak yeni bölüm ilavesiyle!'' şeklinde bir yazı var. Bende tek cilt olanı mevcut ancak kpss olayı yüzünden kitap okuyamıyorum. İleride artık...

Tek cilt olanın arkasında "hikayeye bambaşka bir anlam kazandıracak yeni bölüm ilavesiyle!" şeklinde bir yazı var. Bende tek cilt olanı mevcut ancak KPSS olayı yüzünden kitap okuyamıyorum. İleride artık...

Hocam müsaitseniz bir bakabilir misiniz kitabın içeriğinde oyuna ait harita var mı?

Hocam kitaplar arasındaki 600 sayfa fark kullanılan fonttan dolayı olamaz bence.

Font dışında kağıt malzemesinden de olabiliyor. Elimde eski ahit ve yeni ahit'in birleşimi kitap var toplam ~1200 sayfa. Ama kitabın görünüşü 300-400 sayfa gibi. Sayfaları o kadar ince ki zar gibi :) Ama kitap ağırlık olarak baya ağır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı