Metro Serisi Nasıldır?

Doğrusu oyun olarak Metro serisine dair pek bilgim yok. Kitaplarını da okumadım. Kullanıcı ismim oyunda geçiyor mu? Bilmiyordum. Ben d'Herbelot'un kitabını isim olarak seçmiştim.
Aslında sadece ilk kelimesi geçiyor. Bende "Bibliothéque imeni Lenina" şeklinde bir tane istasyon var. Bu nickname'e ismine sahip bir kullanıcı vardı buralarda. Ama bulamadım. Benzer olarak siz vardınız. Ben de sizi etiketledim. Eğer daha başlamamışsanız başlamanızı tavsiye ederim. Gerçekten çok iyi bir kitap. Ayrıca oyunu da güzeldir. (yer yer kitaptan ayrılsa da benzer.) Tavsiye ederim.
@körbiginar Profil resminizde bulunan (birazcık silikleşmiş bir tane simge var.) simge göze tanıdık geliyor. Metro serisini okudunuz mu? Veya oyununu oynadınız mı? Çünkü kızıl hattaki istasyonların simgelerine benziyor. Veya nereden buldunuz o resmi?

Son düzenleme:
Aslında sadece ilk kelimesi geçiyor. Bende "bibliothéque imeni lenina" şeklinde bir tane istasyon var. Bu Nickname'e ismine sahip bir kullanıcı vardı buralarda. Ama bulamadım. Benzer olarak siz vardınız. Ben de sizi etiketledim. Eğer daha başlamamışsanız başlamanızı tavsiye ederim. Gerçekten çok iyi bir kitap. Ayrıca oyunu da güzeldir. (yer yer kitaptan ayrılsa da benzer.) Tavsiye ederim.
@körbiginar profil resminizde bulunan (birazcık silikleşmiş bir tane simge var.) Simge göze tanıdık geliyor. Metro serisini okudunuz mu? Veya oyununu oynadınız mı? Çünkü kızıl hattaki istasyonların simgelerine benziyor. Veya nereden buldunuz o res mi?

Simge komünizm simgesi hocam. @Linuxginar editlemişti fotoğrafı.
Seriyi okumadım ama oyunlarını oynadım. Çok kaliteli oyunlar. FPS seven herkese tavsiyemdir.

Simge komünizm simgesi hocam. @Linuxginar editlemişti fotoğrafı.
Seriyi okumadım ama oyunlarını oynadım. Çok kaliteli oyunlar. FPS seven herkese tavsiyemdir.
Ama kullanıcı isminden birkaç kişiyi yakaladım bak.😀
@Ella Freya sizce nasıl? İlk oyununda yine hikayeyle bağlantılı yerlet var, ama son oyunda asla ama asla hikayeye bağlı kalmamış. Sizce nasıl?

Son düzenleme:
Ama kullanıcı isminden birkaç kişiyi yakaladım bak.😀
@Ella Freya sizce nasıl? İlk oyununda yine hikayeyle bağlantılı yerlet var, ama son oyunda asla ama asla hikayeye bağlı kalmamış. Sizce nasıl?
Oyun ilk chapterına kadar diğerleri ile bağlaştırışmış işte Miller Anna olayları vs. Ondan sonrasında bunlar dışarıya hayat bulmak amacıyla çıkıyor. O yüzden karlı map dahil oyunun geri kalanı bağımsız zaten açık dünya. İlk 2 oyunu oynamazsan Artyom'un genel amacını, Anna ile ilk tanışmalarını falan öğrenemezsin. Ciddiye alıp oynayacaksan ilk 2 oyunun Redux modelleri efsanedir. Özellikle 2033'de D6 bölümü var hayatımda hiç o kadar zevk almamıştım bir oyundan. Daha sonra Last Light, Exodus derken kitaplarına kadar aldım.

Oyun ilk chapterına kadar diğerleri ile bağlaştırışmış işte Miller Anna olayları vs. Ondan sonrasında bunlar dışarıya hayat bulmak amacıyla çıkıyor. O yüzden karlı map dahil oyunun geri kalanı bağımsız zaten açık dünya. İlk 2 oyunu oynamazsan Artyom'un genel amacını, Anna ile ilk tanışmalarını falan öğrenemezsin. Ciddiye alıp oynayacaksan ilk 2 oyunun Redux modelleri efsanedir. Özellikle 2033'de D6 bölümü var hayatımda hiç o kadar zevk almamıştım bir oyundan. Daha sonra Last Light, Exodus derken kitaplarına kadar aldım.
Hocam galiba delisisiniz. :D Ben de serisini daha yeni bitirdim. Hikayesi çok güzel, çok sevdim. Ama oyunuyla hikayesinin arasında bağ olmayınca kötü oluyor.

Hocam galiba delisisiniz. :D Ben de serisini daha yeni bitirdim. Hikayesi çok güzel, çok sevdim. Ama oyunuyla hikayesinin arasında bağ olmayınca kötü oluyor.
Araya üniversite sınavı girdi bide daha Exodus'un orijinalini alamadım. İşlemciyi Haziranın son haftası 4770 vs. yapıcam daha iyi şekilde tekrar seriye başlamak istiyorum. Bide tabi 2 kere bitirince heyecanı kalmıyor malesef.

Araya üniversite sınavı girdi bide daha Exodus'un orijinalini alamadım. İşlemciyi Haziranın son haftası 4770 vs. yapıcam daha iyi şekilde tekrar seriye başlamak istiyorum. Bide tabi 2 kere bitirince heyecanı kalmıyor malesef.
Hocam 4770 Intel mi yoksa AMD mi? Intel ise yeteceğini düşünmüyorum. AMD'nin performansını denemediğim için bilmiyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı