Oyunlara gün içinde rahatça zaman ayırabiliyorsanız hepsini oynayın. Uzun değil ilk 2 oyun.Metro serisini başlayacağım tüm oyunlarını aldım ama hangisinden başlayacağımı bilmiyorum. 1 saat Metro Exodus oynadım bayağı sardi ama hikaye için önceki oyunları oynamalı mıyım?
- Metro 2033 (Redux versiyonu önerilir)
- Metro: Last Light (Redux versiyonu önerilir)
- Metro Exodus.
Böyle oyna.
Büyük ihtimal öyle oynarım ama 2033 ile last light arasına bir indie oyun koymayı düşünüyorum.
hocam 2033 baya kütük geldi bana büyük ihtimal araya ben bir indie oyun koyarım bu araHocam eğer daha yapmadıysanız işinize karışmak istemem ancak 2033 ve Last Light'ı ardı ardına bitirip Exodus ile Last Light arasına bir oyun koymanızı tavsiye ederim. Çünkü Metro Redux ile birlikte iki oyununda mekaniği tıpatıp aynı oldu. Haliyle bir pastanın ikiye bölünmüş hali gibiler. Bir arada tüketmenin daha iyi olacağını düşünüyorum.
Hocam 2033 bayağı kütük geldi bana büyük ihtimal araya ben bir indie oyun koyarım bu ara
Sifu koyarım diye düşünüyorum
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.