Çözüldü Metro serisine hangi oyundan başlanmalı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

KiwiTLC1

Femtopat
Daha fazla  
Metro serisini başlayacağım tüm oyunlarını aldım ama hangisinden başlayacağımı bilmiyorum. 1 saat Metro Exodus oynadım bayağı sardi ama hikaye için önceki oyunları oynamalı mıyım?

Çözüm
  • Metro 2033 (Redux versiyonu önerilir)
  • Metro: Last Light (Redux versiyonu önerilir)
  • Metro Exodus.

Böyle oyna.
Metro serisini başlayacağım tüm oyunlarını aldım ama hangisinden başlayacağımı bilmiyorum. 1 saat Metro Exodus oynadım bayağı sardi ama hikaye için önceki oyunları oynamalı mıyım?
Oyunlara gün içinde rahatça zaman ayırabiliyorsanız hepsini oynayın. Uzun değil ilk 2 oyun.

Metro 2033'ün oyunu hikâye anlamında çok da iyi değil. Kitap katbekat daha iyi hikâye tarafında. Zaten kitap da oyunda aynı sonla sonuçlanıyor. Last Light'tan itibaren hikâye anlatımı kaliteli hâl alıyor ve kitaptan farklı yol izliyor. Eğer kitap okuma sevdan varsa 2033'ün oyununu da oyna ama kitabına da bak.

Büyük ihtimal öyle oynarım ama 2033 ile last light arasına bir indie oyun koymayı düşünüyorum.

Hocam eğer daha yapmadıysanız işinize karışmak istemem ancak 2033 ve Last Light'ı ardı ardına bitirip Exodus ile Last Light arasına bir oyun koymanızı tavsiye ederim. Çünkü Metro Redux ile birlikte iki oyununda mekaniği tıpatıp aynı oldu. Haliyle bir pastanın ikiye bölünmüş hali gibiler. Bir arada tüketmenin daha iyi olacağını düşünüyorum.

Hocam eğer daha yapmadıysanız işinize karışmak istemem ancak 2033 ve Last Light'ı ardı ardına bitirip Exodus ile Last Light arasına bir oyun koymanızı tavsiye ederim. Çünkü Metro Redux ile birlikte iki oyununda mekaniği tıpatıp aynı oldu. Haliyle bir pastanın ikiye bölünmüş hali gibiler. Bir arada tüketmenin daha iyi olacağını düşünüyorum.
hocam 2033 baya kütük geldi bana büyük ihtimal araya ben bir indie oyun koyarım bu ara
sifu koyarım diye düşünüyorum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı