Metro serisine kitaptan mı başlanmalı?

2003newyorkguy

Hectopat
Yer
Leningrad
Metro serisinin ilk önce kitabını mı almalıyım yoksa oyununu mu oynamalıyım ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence kitaptan başlayın, oyun daha güzel geliyor. Kitap da hayat ettiğiniz bölgeleri canlı görmek çok güzel bir has veriyor.

Romanını okuduktan sonra oyununu hiç beğenmemiştim. Belki okumadan oynasam daha iyi gelebilirdi, kişiye göre değişebilir bilemiyorum.

Kitabı okuyub başlarsanız oyuna bence kafanızda yarattığınız evrenle uyuşmayabilir. Ben önce oyunla başlamayı tercih etmiştim.

Ben once kitabi okudum. Ilk 20 sayfayi okudum. Sonra oyuna gireyim dedim. Metro'da kayboldum. Cikamiyorum. Internette bolumlerini izleyerek gectim. Sonra kitapta...

Fareler bir guvenlik noktasina saldiriyordu ilk baslarda. Sonra adam alev makinasini cikarip hepsini pisiriyordu. O sahneyi kitapta okurken oyle dalmisim ki, sana gercekten o yanik kokusu geldi burnuma. Ama oyun oynarken oturdum izledim. Zaten araya sinematik giriyor. Sacma sapan birsey. Gereksiz bir oyun.

Ben begenmedim. Sildim. Bosuna yer kapliyor. Benim acimdan gereksiz. Seven var midir? Vardir illa. Ama kitabi daha guzel benim icin.

okullar varken kitaplarını okudum 2033 2034 2035 şimdi oyununu oynuyorum değişik etki yaptı. kitabı okumalısın bence.

Hem kitabı okudum hem oynadım bence ilk bölümü oku sonra oyna , ikinci bölümü oku ikinci bölümü oyna o zaman daha da keyif alırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…