Öncelikler evren hakkında hiçbir şey bilmeden direkt olarak Metro 2033 Redux ile başlasam olur mu? Bir de oyunları en iyi anlamam için 2033- last light - exodus şeklinde oynamam gerekiyor değil mi?
Şahsen evren hakkında hiç bilgim yokken Metro 2033 Redux'a başladım ve hiç sıkıntı çekmedim. Oyunun yarısına gelince bıraktım kitabını okudum. Kitap bittikten sonra devam ettim.
Öncelikler evren hakkında hiçbir şey bilmeden direkt olarak Metro 2033 Redux ile başlasam olur mu? Bir de oyunları en iyi anlamam için 2033- last light - exodus şeklinde oynamam gerekiyor değil mi?
Evet, 2033-Last light-Exodus sırasıyla oynamanız gerekiyor. Evreni oyunda anlarsınız zaten direkt 2033 ile dalın seriye. Hoşunuza gidersen kitapları da var tavsiye ederim.
Evet, 2033-last light-exodus sırasıyla oynamanız gerekiyor. Evreni oyunda anlarsınız zaten direkt 2033 ile dalın seriye. Hoşunuza gidersen kitapları da var tavsiye ederim.
Hocam zaten ilk 2 oyun 2033 Redux ve last light Redux diye geçiyor. Hikaye sıralaması 2033 Redux- Last light redux-Exodus dur. Hangi Redux'tan başladınız siz?
Hocam zaten ilk 2 oyun 2033 Redux ve last light Redux diye geçiyor. Hikaye sıralaması 2033 redux- last light redux-exodus dur. Hangi Redux'tan başladınız siz?
Last light büyük ihtimalle fakat 1. oyunun devamı olduğu için sıraya göre oynamak daha mantıklı. Zaten kötü oyunlar değil oynandığında bir şey kaybedilmez.