Metrobüs Kartı Yenileme Sorunu

cokmerakli

Hectopat
Arkadaşlar normal metrobüs kartım var. Bir süredir kullanmıyordum. Dün kullandım ve 3.80 bastığını gördüm. Galiba zamanı geçiyormuş ve yenilemek gerekiyormuş. Çözüm önerileriniz nelerdir?

Son düzenleyen: Moderatör:
3,80 TL basmasiyla zamaninin gecmesinin ne alaksi var? Benim arkadasim kac yil once aldigini unuttugu hatta uzerindeki resmin silindigi bir akbili kullaniyor hala. Ben de su an yaklasik yedi yillik bir karti kullanmaya devam ediyorum. Sureli veya yenileme gerektiren kartlar degil bunlar bildigim.

Öğrenci iseniz onu güncellemeniz lazım. Kartınızda en az 5₺ olacak. Gideceksiniz metrobüs durağına orada kart bakiye yükleme yerleri var. Oraya kartınızı koyun zaten güncelleme ekranı gelecek. Oradan güncelle butonuna basın kendisi güncelliyor. Güncelleme ücreti 5₺.

Fakat mezun olduysanız artık o kart, tam karta dönüşüyor. Bir daha güncelleme olmuyor.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı