Metroda cüzdanımı kaybettim

Hectopat
Merhabalar, pazar günü metroda otururken cüzdanım düşmüş, metrodan indikten sonra fark ettim. Kız arkadaşımla önceki durağa gidip görevlilere sorduk ama onlar, bizde olmadığını söyledi, sonra diğer durağa da söyledik onlar da aynısını dedi. Güvenlikçi kayıp bildirimi yaptı, numaramı aldı. Başıma herhangi bir sorun gelir mi? Ortalık kötü durumda zaten, biraz tırsıyorum. Öneriniz varsa seve seve dinlerim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, pazar günü metroda otururken cüzdanım düşmüş, metrodan indikten sonra fark ettim. Kız arkadaşımla önceki durağa gidip görevlilere sorduk ama onlar, bizde olmadığını söyledi, sonra diğer durağa da söyledik onlar da aynısını dedi. Güvenlikçi kayıp bildirimi yaptı, numaramı aldı. Başıma herhangi bir sorun gelir mi? Ortalık kötü durumda zaten, biraz tırsıyorum. Öneriniz varsa seve seve dinlerim.

İyi niyetli biriyse cüzdanınızı verir. Ya değilse içinde kimliğiniz var T.C.'ler zaten Allah'a emanet. İçinde seri no yazıyor önemli olan bu. Şifremi unuttum deyip sorgu panelinden yakınınızın T.C.'sini bulup e-Devlet'iniz gidebilir hocam. Dikkat edin.

Merhaba, pazar günü metroda otururken cüzdanım düşmüş, metrodan indikten sonra fark ettim. Kız arkadaşımla önceki durağa gidip görevlilere sorduk ama onlar, bizde olmadığını söyledi, sonra diğer durağa da söyledik onlar da aynısını dedi. Güvenlikçi kayıp bildirimi yaptı, numaramı aldı. Başıma herhangi bir sorun gelir mi? Ortalık kötü durumda zaten, biraz tırsıyorum. Öneriniz varsa seve seve dinlerim.

Zamanında bana aynısı olmuştu ama sadece kartımı kaybetmiştim eve gelince farkına varana kadar 2 saat geçti sonra telefonumun da şarjı bitmişti açtığımda ne göreyim kartımdan onlarca harcama yaklaşık üstünden 3 yıl geçti hala etkisi var. Geçmiş olsun kral.

Çalan kişi temassız üzerinden 2000 TL harcamıştı.

Hocam dediğim gibi 3 sene geçti üzerinden bayağı üzülmüştüm zaten kartın bütün parasını yemiş o zaman bir PS4 CD koleksiyonu kurma hayalim vardı ama gerçekleştiremedim.
Geçmiş olsun hocam dikkat etmemiştim Allah yaşatmasın tekrardan, kimseye. Umarım hayalinizi gerçekleştirirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı