Metro'nun hangi oyunları alınmalı?

Exodus yerine 75 TL'lik bir paket siz yapabilir misiniz? Yoksa exodus alayım geri kalan parayla mı paket yapayım?
Crysis remastered collection'a bakabilirsiniz. Daha önceden classic seriyi bitirdiyseniz önermem ama hiç oynamadıysanız şuan 3 oyunu paket halinde alırsanız 51tl.

Metro 2033 Redux, Metro: Last Light Redux, Metro Exodus şeklinde gidiyor ve her Metro serisini de oynamanızı tavsiye ederim. Birbiriyle bağlantılılar ve ilk iki oyununda grafik yönünden bir fark yok. Metro: Last Light Redux hikâye bakımından, Metro 2033 Redux'un devamı. Bir tek ciddi değişiklik Metro Exodus'da yapılmış. Metro Exodus Enhanced Edition sürümü de var, onu oynayabilmek için de RTX destekli karta sahip olmanız gerekmekte.

Metro 2033 Redux, Metro: Last Light Redux, Metro Exodus şeklinde gidiyor ve her metro serisini de oynamanızı tavsiye ederim. Birbiriyle bağlantılılar ve ilk iki oyununda grafik yönünden bir fark yok. Metro: Last Light Redux hikâye bakımından, Metro 2033 Redux'un devamı. Bir tek ciddi değişiklik Metro Exodus'da yapılmış. Metro Exodus Enhanced Edition sürümü de var, onu oynayabilmek için de RTX destekli karta sahip olmanız gerekmekte.

Hocam RTX 3050 Ti'a sahibim oynayabilir miyim?

@Fenerbahçelii dün Sosyal'e girmediğinden dönemedim mesajına, kusura bakma. Eğer bir şey satın almadıysan tavsiyem Exodus'u alıp ilk iki oyunun hikâyesini okuman. Yukarıda bunla ilgili videolar paylaşmıştım zaten. Kalan parayla da bir sepet yaparım sana. Ama sende olan oyunları önermemem için kütüphaneni paylaşman güzel olur.

@Fenerbahçelii dün Sosyal'e girmediğinden dönemedim mesajına, kusura bakma. Eğer bir şey satın almadıysan tavsiyem Exodus'u alıp ilk iki oyunun hikâyesini okuman. Yukarıda bununla ilgili videolar paylaşmıştım zaten. Kalan parayla da bir sepet yaparım sana. Ama sende olan oyunları önermemem için kütüphaneni paylaşman güzel olur.

Hocam daha almadım şu an evde değilim kütüphanemi paylaşamam siz bana oyunları önerin ona göre var yok diyeyim ben mecbur.

Hocam daha almadım şu an evde değilim kütüphanemi paylaşamam siz bana oyunları önerin ona göre var yok diyeyim ben mecbur.
Metro Exodus'a ek olarak öneriyorum. Birkaç tane sepet bırakıyorum, seçersin zevkine göre.

Metro Exodus'a ek olarak öneriyorum. Birkaç tane sepet bırakıyorum, seçersin zevkine göre.

Hocam toplam bütçemi 150 TL'ye çıkardım yani metro serisini de içeri alabilirsin istersen 150 TL'ye sepet yaparsan çok iyi olur attıklarından TWD'yi alabilirim hoşuma gitti Batman serisi var diğerleri çok hoşuma gitmedi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı