Çözüldü Mevcut kullanıcı adını değiştirince, eski kullanıcı adını baska bir kullanıcı kullanabilir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Öyle olursa büyük bir karışıklık olur bence. Bir düşünsenize. Mesela takip ettiğiniz birisi var ancak isim değiştirmiş ve başkası onun ismini kullanmış. Çok büyük yanlış anlaşılmalara sebeb açar. Bence Bu durumun olmaması lazım.

En büyük örnek. @Yararsız Üye adı eskiden Attack Troll idi. Sonra ismini @Yararsız Üye yaptı. Bunu fırsat bilen @ETİ丶Negro da adını Attack Troll yaptı. Çok karıştılar ama sonra düzeltti.

Aşırı çocukça bir hareketti. Profil resmini bile aynı yapmıştı. Ben utandım onun yerine. ISPOILER]

Artı -4 Eksi
Eski kullanıcı adları başkaları tarafından alınabiliyor. Saboteur'un başına gelmişti ve konu açmıştı fakat yönetimin gözünden kaçtı sanırım.

Çok sıkıntı bir durum. Ben bu adı değiştirsem, biri benim adımla küfür etse suç bana patlayacak. Böyle saçmalık mı olur?

Çok sıkıntı bir durum. Ben bu adı değiştirsem, biri benim adımla küfür etse suç bana patlayacak. Böyle saçmalık mı olur?
Bir yanlış anlaşılma olursa düzeltirler fakat ismin üstüne gelirseniz önceki kullanıcı adını görebiliyorsunuz zaten.

Ayrıca art niyet bulunmadığı sürece saçma bir şey değil. Sevdiğim bir nick boşalırsa bende almak isterim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…