Megaton Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 8.780 Makaleler 11 Çözümler 22 Yer Ötüken, Tanrı Dağları 1 Şubat 2021 #1 Mevcut kullanıcı adını değiştirince, eski kullanıcı adını baska bir kullanıcı kullanabilir mi? Mesela, Megaton'u değiştirirsem baska birisi adını megaton yapabilir mi? @Moderasyon Ekibi
Mevcut kullanıcı adını değiştirince, eski kullanıcı adını baska bir kullanıcı kullanabilir mi? Mesela, Megaton'u değiştirirsem baska birisi adını megaton yapabilir mi? @Moderasyon Ekibi
Çözüm M M Moderasyon Ekibi 2 Şubat 2021 Değişen kullanıcı adı 3 yıl geçmeden bir başka kullanıcı tarafından alınamaz.
Pithiux Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Temmuz 2020 Mesajlar 1.016 Makaleler 2 Çözümler 6 Yer Konohagakure 2 Şubat 2021 #71 326001 dedi: Bu konu sayesinde ben de adımı değiştirdim. İyi de oldu. @Yararsız Üye özellikle sana teşekkürlerimi iletiyorum. Dediğin gibi ismim halledildi. Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun hocam. Artı 0 Eksi
326001 dedi: Bu konu sayesinde ben de adımı değiştirdim. İyi de oldu. @Yararsız Üye özellikle sana teşekkürlerimi iletiyorum. Dediğin gibi ismim halledildi. Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun hocam.
Blacksidemre Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Kıdemli Üye Zamanın Tanığı Tekniker Tecrübeli Moderatör Katılım 8 Eylül 2018 Mesajlar 9.629 Makaleler 8 Çözümler 224 Yer İstanbul 2 Şubat 2021 #72 326001 dedi: İyi de oldu. Genişletmek için tıkla... Sen öyle san. Kural olmasa kızgın spamı yapardım Artı -1 Eksi
326001 Kilopat Katılım 25 Nisan 2020 Mesajlar 5.928 Makaleler 4 Çözümler 101 2 Şubat 2021 #73 Blacksidemre dedi: Sen öyle san. Kural olmasa kızgın spamı yapardım Genişletmek için tıkla... Üzme gece gece. Alışırsın Artı -1 Eksi
Blacksidemre dedi: Sen öyle san. Kural olmasa kızgın spamı yapardım Genişletmek için tıkla... Üzme gece gece. Alışırsın
Blacksidemre Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Kıdemli Üye Zamanın Tanığı Tekniker Tecrübeli Moderatör Katılım 8 Eylül 2018 Mesajlar 9.629 Makaleler 8 Çözümler 224 Yer İstanbul 2 Şubat 2021 #74 326001 dedi: Üzme gece gece. Alışırsın Genişletmek için tıkla... Sürprizbozan Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
326001 dedi: Üzme gece gece. Alışırsın Genişletmek için tıkla... Sürprizbozan Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
M Moderasyon Ekibi Yetkili Üye 2 Şubat 2021 #75 Değişen kullanıcı adı 3 yıl geçmeden bir başka kullanıcı tarafından alınamaz. Artı 3 Eksi Çözüm