Çözüldü Mevcut masaüstü arka planını indirmek

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
13
Masaüstü arka planımdaki bulunan fotoğrafı bulamıyorum. Arka plan fotoğrafımı nasıl bulabilirim, indirebilirim? Arka plan fotoğrafımı yükledim. Bana lâzım olan sadece resmi. İçerisinde hiçbir Windows çubuğunun, uygulama ve oyun simgesinin bulunmadığı hâline ihtiyacım var. Bu fotoğrafı kendi bilgisayar klasörlerimde bulabilir miyim? Teşekkür ederim.

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (327).png
    Ekran Görüntüsü (327).png
    977 KB · Görüntüleme: 664
Son düzenleyen: Moderatör:
@Salih METİN En basit şekilde, teknik gerektirmeden ekran görüntüsü aldığın fotoğrafı Google görsellerde aratıp kolayca bulabilirsin:

Konu ile alakalı değil ama hocam bunu buldum hemen SS aldım sigara içmiyorum ama içen varsa yaksın 😃

Ekran Alıntısı.JPG

İlk ben atmıştım, niçin benimkini seçmediniz? 🤬
Hocam yemin ederim ki, yanlışlıklan oldu. Çok özür diliyorum. Çok özür diliyorum. İlk onu gördüm. İnternet Turk Telekom olunca... Sayfa geç yüklendi. Hocam tekrardan çok özür dilerim. Sayfayı kaydırırken alta doğru onu ilk gördüm. Çok özür dilerim... İsterseniz beni raporlayın. Bunu gerçekten söylüyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı