JustGod
Hectopat
Daha fazla
Merhaba çok fazla konu açtım bununla alakalı ama terazi gibi bir otarafa bir bu tarafa git gel yapıyorum.
Şu an elimde mevcut olan sistem:
www.incehesap.com
www.incehesap.com
www.incehesap.com
Değiştirmeyi düşündüğüm parçalar bunlar herhangi bir hata ile karşılaşır mıyım? Bu anakart, RAM ve işlemciyi alıp takmaya çalışsam yardım lazım. 3 saattir araştırıyorum bir problem göremedim daha ama maksimum bütçem 14K'ydı ve hataya yer yok. Şu an bütçem cidden kısıtlı bir noktada tökezlersem toparlayamam. Daha iyi olacağını düşündüğünüz parçalar varsa önerilere açığım.
Şu an elimde mevcut olan sistem:
- GTX 1660 Super 6 GB.
- 2x8 16 GB 3200 MHz RAM.
- B450M S2H Gigabyte.
- Ryzen 5 3600 3.6GHz
- Dark marka bir kasa ve 650W dahili PSU var.
AMD Ryzen 5 7600X 4.70GHz 6 Çekirdek 38MB Önbellek Soket AM5 Box İşlemci - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!
XPG Lancer 32GB (2x16GB) DDR5 5600MHz CL36 AX5U5600C3616G-DCLABK Gaming (Oyuncu) Ram - incehesap.com
MSI Pro A620M-E AMD A620 AM5 Soket DDR5 6000(OC)MHz mATX Anakart - incehesap.com
Değiştirmeyi düşündüğüm parçalar bunlar herhangi bir hata ile karşılaşır mıyım? Bu anakart, RAM ve işlemciyi alıp takmaya çalışsam yardım lazım. 3 saattir araştırıyorum bir problem göremedim daha ama maksimum bütçem 14K'ydı ve hataya yer yok. Şu an bütçem cidden kısıtlı bir noktada tökezlersem toparlayamam. Daha iyi olacağını düşündüğünüz parçalar varsa önerilere açığım.
Son düzenleyen: Moderatör: