Mevcut sistemi satıp hemen PS5 mi almalı yoksa bir ay beklemeli mi?

bugraylmaz

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 7500f

Gigabayte Windforce RTX 4070 Super

MSİ PRO A620M-E

Crucial PRO 2x16 GB 32 GB DDR5 CL48 RAM

Crucial 1 TB P3 Plus

Zalman ALPHA2 A24 WHİTE

Thermaltake S200 TG 650W 80+ ARGB
Selamünaleyküm, bende şu anda i5 3470, GT 740, 4 GB ekran kartı ve 16 GB DDR3 RAM içeren bir sistem var. Sizce bu sistemi satıp hemen PS5 mi almalıyım yoksa satmayıp yaklaşık 1 ay bekleyip öyle mi PS5 almalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Selamünaleyküm, bende şu anda i5 3470, GT 740, 4 GB ekran kartı ve 16 GB DDR3 RAM içeren bir sistem var. Sizce bu sistemi satıp hemen PS5 mi almalıyım yoksa satmayıp yaklaşık 1 ay bekleyip öyle mi PS5 almalıyım?

1 ayda bir şey değişeceğini sanmıyorum. Hemen alın.

Sistemin çok iyi değil, kolay kolay kaliteli oyun yüzü gördüğünü sanmıyorum. Beklemenin çok bir anlamı yok. Ama diyorsan ki PS5 Pro'yu falan bekliyorum o zaman değişir. Kesin bir tarihi yok ama bir ay sonra gelmezde. Yani mantıklı olan en erken zamanda satıp PS5'e geçmek.

Çok doğru hocam hayatımda üst grafikli oyun oynamadım neredeyse.
Sistemin çok iyi değil, kolay kolay kaliteli oyun yüzü gördüğünü sanmıyorum. Beklemenin çok bir anlamı yok. Ama diyorsan ki PS5 Pro'yu falan bekliyorum o zaman değişir. Kesin bir tarihi yok ama bir ay sonra gelmezde. Yani mantıklı olan en erken zamanda satıp PS5'e geçmek.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı